Webmester

Tanfolyam leírása

Webmester részletei

A webmester OKJ-s tanfolyamról és szakmáról:

A webmester munkája során adatbázisokat, felhasználói adminisztrációkat és a hozzá tartozó jogosultságokat kezeli. Ellenőrzi a webszolgáltatásokhoz szükséges konfigurációkat. A különféle portálrendszereket telepíti és konfigurálja. Biztosítja az állandó elérhetőséget. Munkaköréhez hozzá tartozik, hogy folyamatosan figyelje és gyűjtse össze a munkával kapcsolatos újonnan felmerülő techonlógiákat és trendeket.

Az OKJ-s webmester tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

web 1

web 2

Webler Oktatóstúdió tanfolyamhirdetés képe

Webler Oktatóstúdió

Tanfolyam leírása:

A Webmester tanfolyamot azoknak az érdeklődőknek ajánljuk, akik mindent tudni akarnak a weboldal készítésről. A webmester tanfolyam során a hallgatók megismerkednek a weboldal készítés minden formájával az egyszerű statikus weboldaltól kezdve a komplett webáruház készítésig és reszponzív weboldalak készítéséig. A webmester tanfolyam elvégzése után bármilyen megrendelői kérést ki tudnak majd szolgálni anélkül, hogy külső segítséget kérjenek. Ez a képzés egy piacképes új szakma lehet mindenki számára, aki váltani szeretne, és komoly ismeretszerzés azoknak is, akik tovább szeretnék képezni magukat a weboldalak készítésében.


Előfeltétel: Stabil számítógép felhasználói és Internet használói ismeretek.


Kiknek ajánljuk: A Webmester tanfolyamot olyan felhasználóknak ajánljuk, akik már magabiztosan kezelik a számítógépet, esetleg ismerik az Office alkalmazásokat, és érdeklődnek a webszerkesztés iránt.


Cél: A Webmester tanfolyamon résztvevők a képzés végére képesek lesznek egy komplett webshopot elkészíteni egyedi saját programozással.

Tanfolyam megtekintése
Garabonciás Kommunikációs és Üzleti Szakközépiskola tanfolyamhirdetés képe

Garabonciás Kommunikációs és Üzleti Szakközépiskola

Tanfolyam leírása:

Webmester, ha egy jó szakmát szeretnél!

Gyere és ismerkedj meg általunk a webmester szakmával. Képzésünk specialitása a gyakorlatiasságban rejlik. Mi megtanítunk hogyan végezd el a webtartalmak telepítését és a hozzá kapcsolodó hostok regisztrációs kérelmét, adatbázis jogosultságok kezelését, webszolgáltatásokhoz szükséges konfigurációkat és még sok mást, hogy nálunk szerzett tudás birtokában alkalmas legyél tanulmányaidat a különböző főiskolákon és egyetemen folytatni.

Iskolánkat megtalálod 1074 Budapest, Szövetség u. 35 szám alatt.

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

dokumentáció számítógép szakismeret okj-s szakképzés számítógép kezelő weboldal felvétel számítógépes grafika foglalkozás szakszerű internet okj-s tanfolyam okj felügyelő okj-s képzés szaki okirat képesítés tantermi képzés képzések tanfolyam szakképesítés fejlesztő szaktanfolyam bér ismeret bizonyítvány gondozás szervíz okj-s szaktanfolyam okj-s szoftverkezelő szakképzés oktatás webhely tantermi oktatás felnőttképzés gyakorlati hely árucikk hivatás protokoll képzés személy tanfolyamok okj-s képzések szoftver tanítás műhely gondozó okj-s tanfolyamok okj-s szakképesítés szellemi munka minőség okj-s bizonyítvány szakember vezető cikk oklevél számítástechnikai színvonal alkalmazott angol nyelv kezelő weblap csatorna

Vissza az előző oldalra

hirdetés