Villanyszerelő

Tanfolyam leírása

Villanyszerelő részletei

Villanyszerelő OKJ-s tanfolyamról és szakmáról:

A villanyszerelő szakma sokat változott és fejlődött az elmúlt években. Az új, korszerű és jó minőségű termékek és anyagok megjelenésével lehetővé vált, olyan feladatok egyéni elvégzése, melyeket eddig csak hosszadalmas és nehézkes munkával lehetett megvalósítani.
A tanfolyam célja, olyan villanyszerelő szakember képzése, aki a mai elvárásoknak megfelelően, szakszerű és pontos munkát végez. Munkája során értelmezi a műszaki terveket és átveszi, felméri az adott munkaterületet. A minél hatékonyabb feladat elvégzéséhez megvalósítási vázlatot készít. Építkezéseknél figyelemmel kíséri a munkafolyamatokat, hogy tisztában legyen a megbízó esetleges változtatásaival.

A villanyszerelő OKJ-s tanfolyamot, a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

Villanyszerlő tanfolyam

Villanyszerelő tanfolyam

Villanyszerelő tanfolyam 1

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan tanfolyamhirdetés képe

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan

Tanfolyam leírása:

SZEREZZEN OKJ-S VÉGZETTSÉGET!


A villanyszerelő (34 522 04) képzés célja, olyan korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültségű szakember képzése, aki tervek és műszaki dokumentációk, valamint a megrendelő kérései alapján képes épület és ipari villamos berendezések előkészítésére, szerelésére, javítására, karbantartására. Munkáját mindig a szakmai szabályok és követelmények betartásával végzi.


A tanfolyam megkezdéséhez szükséges végzettség: alapfokú iskolai végzettség (8 általános)


Feltételek: egészségügyi alkalmasság


A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001312/2015/A020


TEKINTSE MEG TANFOLYAMUNKAT ÉS JELENTKEZZEN MÉG MA!

Tanfolyam megtekintése
Aranykéz Középiskola és Szakiskola tanfolyamhirdetés képe

Aranykéz Középiskola és Szakiskola

Tanfolyam leírása:

Villanyszerelő OKJ 34 522 04


Téged is izgat az elektromosság jelensége? Jó műszaki érzékkel rendelkezel és gyerekkorod óta imádsz szerelni? Közel áll hozzád az informatika és a modern technológiák? Ha igen, villanyszerelő képzésünk pont Neked találtuk ki!

Tanfolyam megtekintése
West-Horizont Oktató Központ tanfolyamhirdetés képe

West-Horizont Oktató Központ

Tanfolyam leírása:

Villanyszerelő OKJ 34 522 04


E: 000384/2014/A018


A villanyszerelő villamos csatlakozó berendezés szerelése során szabadvezetéki oszlopot, tartószerkezetet és csatlakozó szabadvezetéket szerel, kisfeszültségű kábelt fektet, munkája során villamos ellenőrző méréseket, vizsgálatokat és beállításokat végez, a megfelelő eszközök alkalmazásával. A villanyszerelő munkáját műszaki dokumentáció alapján, a szakmai szabályok és követelmények figyelembevételével végzi, munkájáról dokumentációt készít.

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

projekt bizonyítvány piac tanfolyamok szakképzés tanfolyam okj-s szakképesítés ügyfél tanítás műhely oklevél fizikai munka alkalmazott mester tantermi oktatás okj-s tanfolyamok szervíz okj-s szakképzés személy színvonal bér kezelő okj-s szaktanfolyam iskola kereskedelmi cikk képzés ház javítóműhely okj szakismeret minőség tantermi képzés hivatás képesítés okj-s tanfolyam csatorna felvétel árucikk okj-s bizonyítvány szaki dokumentáció foglalkozás nappali képzés szaktanfolyam ingatlan ismeret segéd portéka okj-s képzés vezető gyakorlati hely okj-s képzések okirat szakszerű oktatás okj-s képzések adatbázis szakképesítés szakember

Vissza az előző oldalra

hirdetés