Szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző

Tanfolyam leírása

Szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző részletei

A szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző OKJ-s tanfolyamról és szakmáról:

A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik az Alkotmány és a nemzetközi megállapodásban rögzített emberi, polgári, gyermeki és ellátotti jogokat figyelembe véve végzik mindennapi tevékenységüket. Fogadják az intézménybe érkező ügyfeleket, személyeket és együttműködnek velük. Munkájuk során képesek ellátni a felmeról ügyviteli és ügyirat-kezelési feladatokat. Részt vesznek a döntés-előkészítő munkálatokban és közreműködnek a szolgáltatások megszervezésében, irányításában. Önállóanfolytatnak szociális segítő feladatokat. A baleset, vagy hirtelen egészségromlás esetén elsősegélyt nyújtanak. Szabadidős és rekreációs programokat szervez és vezet. Részt vesz a szociális munka adminisztrációjának kialakításában és működtetésében.

Az OKJ-s szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

Szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző tanfolyam

Szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző tanfolyam 2

Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium tanfolyamhirdetés képe

Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium

Tanfolyam leírása:

Szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző OKJ 55 762 06


Munkája során kapcsolatot tart a szociális igazgatás szerveivel és a gyámhatóságokkal, a szociális és gyermekjóléti szolgálatokkal, bentlakásos szociális és gyermekvédelmi intézményekkel, a gyermekvédelmi jelzőrendszer tagjaival.

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

képzés tanfolyam okj-s tanfolyam gondozó óvodai dajka okj-s képzések okj-s szakképesítés óvodai dajka és babysitter tanfolyam bizonyítvány gyakorlati hely felvétel színvonal kisgyerek gyermek ismeret suli szakismeret alkalmazott okj-s szaktanfolyam okj-s okj-s szakképzés dokumentáció okj-s tanfolyamok gondozás szociális szakképzés okj minőség képesítés okj-s bizonyítvány szaktanfolyam tanfolyamok szakember szakszerű foglalkozás képzések felnőttképzés szakképesítés segéd ifjúsági ügyintéző szociális gondozó oktatás okj-s képzés

Vissza az előző oldalra

hirdetés