Szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző

Tanfolyam leírása

Szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző részletei

A szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző OKJ-s tanfolyamról és szakmáról:

A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik az Alkotmány és a nemzetközi megállapodásban rögzített emberi, polgári, gyermeki és ellátotti jogokat figyelembe véve végzik mindennapi tevékenységüket. Fogadják az intézménybe érkező ügyfeleket, személyeket és együttműködnek velük. Munkájuk során képesek ellátni a felmeról ügyviteli és ügyirat-kezelési feladatokat. Részt vesznek a döntés-előkészítő munkálatokban és közreműködnek a szolgáltatások megszervezésében, irányításában. Önállóanfolytatnak szociális segítő feladatokat. A baleset, vagy hirtelen egészségromlás esetén elsősegélyt nyújtanak. Szabadidős és rekreációs programokat szervez és vezet. Részt vesz a szociális munka adminisztrációjának kialakításában és működtetésében.

Az OKJ-s szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

Szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző tanfolyam

Szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző tanfolyam 2

Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium tanfolyamhirdetés képe

Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium

Tanfolyam leírása:

Szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző OKJ 55 762 06


Munkája során kapcsolatot tart a szociális igazgatás szerveivel és a gyámhatóságokkal, a szociális és gyermekjóléti szolgálatokkal, bentlakásos szociális és gyermekvédelmi intézményekkel, a gyermekvédelmi jelzőrendszer tagjaival.

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

kisgyerek színvonal gondozó okj-s óvodai dajka bizonyítvány okj-s szaktanfolyam ifjúsági gyermek ismeret tanfolyamok suli felnőttképzés minőség óvodai dajka és babysitter tanfolyam okj-s szakképesítés okj-s bizonyítvány ügyintéző alkalmazott szociális gyakorlati hely okj-s szakképzés képzések foglalkozás képesítés képzés okj okj-s tanfolyam gondozás dokumentáció szakember segéd szaktanfolyam felvétel okj-s képzés szociális gondozó oktatás szakszerű okj-s tanfolyamok tanfolyam szakképzés szakismeret szakképesítés okj-s képzések

Vissza az előző oldalra

hirdetés