Szociális gondozó és ápoló

Tanfolyam leírása

Szociális gondozó és ápoló részletei

A szociális gondozó és ápoló OKJ-s tanfolyamról és szakmáról:

A szociális gondozó és ápoló az a középfokú szakképzettségű szociális szakember, aki a szociális, valamint a gyermekjóléti és gyermekvédelmi alap-és szakellátás területén ápolási és gondozási alapfeladatokat lát el. Tevékenységét az ellátást igénybe vevő saját környezetében vagy intézményi keretek között végzi. Feladatait munkacsoport tagjaként emelt szintű szakképesítésű vagy felsőfokú végzettségű szakember irányítása mellett látja el.

A szociális gondozó és ápoló OKJ-s tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

Szociális gondozó és ápoló tanfolyam

Szociális gondozó és ápoló tanfolyam 1

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan tanfolyamhirdetés képe

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan

Tanfolyam leírása:

SZEREZZEN OKJ-S VÉGZETTSÉGET!


A szociális gondozó és ápoló (34 762 01) képzés célja, olyan szakember képzésének elősegítése, aki ápolási és gondozási alapfeladatokat lát el, felméri a fogyatékos és idős emberek szükségleteit és körükben szociális gondozást végez. Vezeti a gondozási, ápolási, a fejlesztési terv és a rehabilitációs program dokumentációját. Végzi az idősellátás adminisztrációját.


A tanfolyam megkezdéséhez szükséges végzettség: alapfokú iskolai végzettség (8 általános)


Feltételek: egészségügyi alkalmasság, betöltött 18. életév


A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001312/2015/A033


TEKINTSE MEG TANFOLYAMUNKAT ÉS JELENTKEZZEN MÉG MA!

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

foglalkozás gondozó okj-s bizonyítvány oklevél szociális suli szakszerű felügyelő bizonyítvány szociális gondozó és ápoló távoktatásos tanfolyam ápoló anatómia okirat szakismeret asszisztens képzés szociális gondozó képzések csecsemő tanítás ismeret színvonal okj-s tanfolyamok képesítés okj alkalmazott tanfolyamok egészségügyi tanfolyam iskola szakápoló gondozás szakképzés szakképesítés okj-s szakképesítés oktatás szaktanfolyam hivatás okj-s baby sitter okj-s képzések személy felnőttképzés okj-s tanfolyam gyermek mesterség okj-s szakképzés okj-s szaktanfolyam okj-s képzés minőség geriátriai szakápoló tanfolyam

Vissza az előző oldalra

hirdetés