Számítógépes grafika

Tanfolyam leírása

Számítógépes grafika részletei

A számítógépes grafika tanfolyamról és szakmáról:

A számítógépes grafika célja az, hogy a számítógépből olyan eszközt varázsoljon, amely vázlatos gondolatainkról képeket alkot. Egy ilyen eszköz sokrétű ismereteket foglal magában. A gondolatainkban szereplő alakzatok megadásához a geometriához kell értenünk, a fény hatásának modellezéséhez az optika törvényeit alkalmazzuk. A számítógép monitorán megjelenő képet az emberi szem érzékeli és az agy dolgozza fel, ezért a számítási folyamatoknak figyelembe kell venniük az emberi szem és agy lehetőségeit és korlátait is.

A számítógépes grafika tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

Számítógépes grafika tanfolyam1

Számítógépes grafika tanfolyam2

Top School Oktatási Központ tanfolyamhirdetés képe

Top School Oktatási Központ

Tanfolyam leírása:

Grafikai tanfolyamainkon a résztvevők megismerkednek a legmodernebb rajzoló és grafikai szoftverekkel, amelyek segítségével azok is képesek lesznek látványos és szép grafikák létrehozására, akik korábban nem tudtak rajzolni.


Tanfolyamainkon a résztvevők olyan általános és számítógépes grafikai képességeket szereznek, amelyek birtokában már nem jelenthet problémát számukra bármilyen típusú grafika létrehozása, legyen szó nyomdai, webes vagy akár más képernyős felhasználásról.


A professzionális grafikai szoftverek ismerete szinte valamennyi iparágban hasznosítható, és gazdasági előnyt jelenthet mind a vállalat, mind pedig a munkavállaló számára.

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

cikk fotó bizonyítvány fejlesztő hivatás alkalmazott internet segéd okirat műszaki szoftverkezelő képzés honlap projekt személy weblap szakismeret adatbázis szakképzés műhely rendszergazda szakember szakképesítés számítógépes grafika minőség színvonal weboldal csatorna szoftver számítógép reklám fotográfia ismeret dokumentáció dekoratőr felnőttképzés képzések rendezvény számítógép kezelő webhely ablak szakszerű képesítés média

Vissza az előző oldalra

hirdetés