Sportoktató

Tanfolyam leírása

Sportoktató részletei

A sportoktató OKJ-s tanfolyamról és szakmáról:

A sportoktató megtanítja a kívánt sportirányzat alapszabályait, mozdulatait. Folyamatosan felügyeli a sportolók edzéseit, hasznos tanácsokkal látja el, valamint felkészíti őket a sporteseményekre.

A sportoktató OKJ-s tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

sportoktató 1

sportoktató 2

sportoktató 3

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan tanfolyamhirdetés képe

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan

Tanfolyam leírása:

SZEREZZEN OKJ-S VÉGZETTSÉGET!


A sportoktató (31 813 01) képzésre jelentkező a választott sportág megjelölésével szerezhet szakmai tudást, melyek a következők: testépítő és fittnes, aerobik, úszás. A tanfolyamot teljesítve sportoktatóként, képes lesz megtanítani a sportág legalapvetőbb technikáit, taktikáit és szabályismereteit tanítványai számára, akik ezáltal alkalmassá válnak a sportszerű versenyzésre, sportteljesítményük folyamatos és fokozatos növelésére, az egészséges életmód betartására - ennek részeként a rendszeres testedzés, sportolás - népszerűsítésére. Oktatói feladatai ellátásaként sporttanfolyamokat szervez és vezet, valamint az adott sportágban részt vesz a versenyek szervezésében és azok lebonyolításában is. A sportoktató olyan képességekkel, készségekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik tudása gyakorlati alkalmazását: a mozgásos cselekvések - a sportági technikák és a képességfejlesztő gyakorlatok - alapszintű bemutatását és oktatását. Munkája alatt mindig betartja a sportágra vonatkozó egészségügyi előírásokat és megfelelő képzettséggel rendelkezik a vészhelyzetek elkerüléséhez, kezeléséhez.


A tanfolyam megkezdéséhez szükséges végzettség: alapfokú iskolai végzettség (8 általános)


Feltételek: egészségügyi alkalmasság, betöltött 18. életév


A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma sportágak szerint: E-001312/2015/A047 (Testépítő és Fittnes), E-001312/2015/A041 (Aerobik), E-001312/2015/A048 (Úszás)


TEKINTSE MEG TANFOLYAMUNKAT ÉS JELENTKEZZEN MÉG MA!

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

anatómia szakember szakismeret sport edzés

Vissza az előző oldalra

hirdetés