Spanyol nyelvtanfolyam

Tanfolyam leírása

Spanyol nyelvtanfolyam részletei

A spanyol nyelvtanfolyamról:

Spanyol nyelvtanfolyam a teljesen kezdő szinttől a felsőfokú nyelvvizsga előkészítésig. A spanyol nyelvtanfolyam magyarországon, ma is az egyik legnépszerűbb tanfolyam.

A spanyol nyelvet a következő képzőknél ajánljuk elsajátítani:

Képes tanfolyam ajánló:

Spanyol nyelvtanfolyam

Spanyol nyelvtanfolyam

Bonus Nyelviskola

Tanfolyam leírása:

Szuperintenzív spanyol nyelvtanfolyam


Szorít az idő egy külföldi munka vagy a nyelvvizsga miatt? Gyorsan és eredményesen szeretnéd megtanulni az spanyol nyelvet? Amennyiben valamelyik kérdés kapcsán magadra ismertél, ez az ütemezésű spanyol nyelvtanfolyam lesz számodra a legmegfelelőbb. A szuperintenzív spanyol nyelvtanfolyam sikeressége az intenzitásában rejlik, hiszen négy hét alatt a nyelv beépül mindennapjaidba. A tanfolyam felénél, már ismerősen csengenek az utcán használt spanyol kifejezések, és ha nem figyelsz, reggel a kedvenc tapasbárodban már automatikusan spanyol nyelven kéred a kávédat.


Intenzív spanyol nyelvtanfolyam


Intenzív nyelvtanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik gyorsan szeretnének haladni, de biztos tudásra vágynak. Rövid, maximum 10 hét leforgása alatt átfogóan elsajátíthatod az adott nyelvi szinten lévő tananyagot, miközben szerves részét képezi a nyelvtanfolyam az életednek. A haladás ebben az esetben is intenzív. Az anyanyelvi közegnek köszönhetően - mire ráeszmélsz - magabiztosan tudsz írni olvasni és beszélni az adott nyelven. Kezdő szinttől kezdve kicsivel több mint fél év alatt magabiztos középszintű nyelvtudásra teszel szert és kedvenc sorozataidat spanyol nyelven nézed.


Standard spanyol nyelvtanfolyam


Te is folyamatosan elfoglalt vagy és kevés időd van? Állandóan dolgozol vagy tanulsz? Ez az spanyol nyelvtanfolyam akkor neked szól. Ha nem tudsz egy héten 6 óránál több időt egy spanyol kurzuson tölteni, akkor ez lesz a számodra legmegfelelőbb tanfolyam. A haladás kiegyensúlyozott tempóban zajlik, de így is alig 16 hét alatt elsajátítod az adott szint kommunikációs készségeit. A nyelvtanfolyam mellett jut időd a kikapcsolódásra, mégis azzal a biztos tudattal élsz, hogy teszel a jövődért.

Hétvégi spanyol nyelvtanfolyam


Zsúfoltak a hétköznapjaid és csak hétvégén érsz rá? Te sem maradsz ki a nyelvtanulás élményéből, ugyanis a hétvégi spanyol tanfolyamokat neked találtuk ki. Ha a szombat délelőttödet is hasznosan szeretnéd tölteni, akkor most része lehetsz egy tanulni vágyó közösségnek. Már egy modul elvégzése után is magabiztos nyelvhasználó leszel, aki felszabadultan lépi át a nyelvi korlátokat.


Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

oktatás képzés szaktanfolyam iskola tantermi oktatás tanfolyam nyelvi képzés gyakorlati hely tantermi képzés nyelvtanfolyam levelező képzés nyelvi bizonyítvány nyelv spanyol levelező nyelviskola angol nyelv felnőttképzés szakképzés suli tanítás nyelvtudás tanfolyamok angol levelező nyelvtanfolyam oklevél

Vissza az előző oldalra

hirdetés