Rendszergazda

Tanfolyam leírása

Rendszergazda részletei

A rendszergazda tanfolyamról és szakmáról:

A rendszergazda feladata az adott intézménynél, vállalatnál, cégnél használt számítástechnikai eszközök működőképességének biztosítása, karbantartása. A rendszergazda egy cég vagy egyéb szervezet informatikai infrastruktúrájáért felelős személy. A képző intézmények által kínált tanfolyamok erre a feladatra készítenek fel, és bizosítják ezen feladatkör beteljesítéséhez szükséges végzettség megszerzését. A tanfolyam hasznos más pozícióban dolgozók vagy dolgozni akarók számára is. Pl.: Help Desk, Desktop Support, Network Support, Server Support.

A rendszergazda tanfolyamot, mindenkinek ajánljuk, aki egy jó szakmát szeretne kitanulni szakképzés, továbbképzés vagy átképzés, felnőttképzés és oktatás kereteiben!

A rendszergazda tanfolyamot, a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

Rendszergazda tanfolyam

Rendszergazda tanfolyam 1

Rendszergazda tanfolyam 2

Webler Oktatóstúdió tanfolyamhirdetés képe

Webler Oktatóstúdió

Tanfolyam leírása:

Leírás - Rendszergazda tanfolyam - Budapest - Alkalmazásüzemeltető


A rendszergazda tanfolyam átfogó ismereteket ad a jelenlegi korszerű hálózatokról, a hozzájuk tartozó architekturális fogalmakról. A rendszergazda tanfolyamon résztvevők megismerkednek a komplett Ubuntu Linux disztribúcióval, a Zentyal Linux operációs rendszerrel és a Microsoft Windows Server-ekkel is egyaránt, így egy minden platformra kiterjedő piacképes tudáshoz jutnak hozzá. A rendszergazda tanfolyam elvégzése után mindent tudni fogsz a Szerverekről, a hálózatokról és az Internetről is. 

Az alkalmazásüzemeltető munkája ott kezdődik, ahol a fejlesztőé véget ért; ha az előbbi miatt készül el, akkor az utóbbi miatt lesz folyamatosan használható a szoftver.
A tanfolyam alapját a Webler rendszergazda tematikája adja, de a kooperatív képzésünk utolsó fázisára a Pont Systems Zrt-nél kerül sor.
A kooperatív képzés előnye:


- a Pont által összeállított és előadott tananyag a cég gyakorlati tapasztalatára támaszkodva bemutatja a nagyvállalati ügyfélkörrel kapcsolatos kihívásokat
- a tanfolyamon résztvevők számára lehetőség nyílik arra, hogy junior alkalmazásüzemeltető állásra pályázzanak a Pont Systems Zrt.-nél 

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

színvonal műszaki angol csatorna projekt képzések ügyfél ablak rendszergazda szakember tanfolyam szakképesítés weblap adatbázis szakismeret felnőttképzés weboldal webhely iskola szakképzés adatbázis adminisztrátor oktatás árucikk üzlethelyiség számítógépes műhely felvétel kreativitás szoftver minőség oklevél tanítás képzés számítástechnikai számítógép bizonyítvány angol levelező nyelvtanfolyam suli segéd raktár alkalmazott ismeret szakszerű szellemi munka képesítés szoftverkezelő személy fizikai munka angol nyelv mesterség fejlesztő szervíz nemzetközi szoftverüzemeltető szaki internet szaktanfolyam számítógép kezelő hivatás foglalkozás dokumentáció ház tanfolyamok gondozó

Vissza az előző oldalra

hirdetés