Pedagógiai- és családsegítő munkatárs

Tanfolyam leírása

Pedagógiai- és családsegítő munkatárs részletei

A pedagógiai- és családsegítő munkatárs OKJ-s tanfolyamról és szakmáról:

A pedagógiai- és családsegítő végzettség megszerzésével az alábbi feladatok ellátásra lesz képes: a pedagógussal egyeztetve tájékoztatja a szülőt a tanulóval kapcsolatos napi eseményekről. Elkíséri a pedagógust a szülői értekezletekre, esetenként családlátogatásokra. Jelen van a munkaközösségi megbeszéléseken, intézményi értekezleteken. Munkája során közreműködik az intézményt érintő rendezvények szervezésében, lebonyolításában és felügyeli a rábízott diákokat.

Az OKJ-s pedagógiai- és családsegítő munkatárs tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

ped 1

ped 2

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan tanfolyamhirdetés képe

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan

Tanfolyam leírása:

SZEREZZEN OKJ-S VÉGZETTSÉGET!


A pedagógiai- és családsegítő (54 140 02) munkatárs a pedagógus tanórai, foglalkozási felkészülését segíti, szemléltető eszközök készítésével és adminisztrációs feladatok ellátásával. Fő feladatai közé tartozik a tanulók felügyelete, kísérése, szabadidős foglalkoztatása. Munkája során differenciált bánásmódot alkalmaz, részt vesz a megfelelő szokások kialakításában, gondoskodik a gyermek személyiségének fejlesztéséről. Igény szerint részt vesz a szülői értekezleteken, fogadó órákon, tájékoztatja a szülőt a gyermekkel történt eseményekről. Pedagógiai-pszichológiai ismereteit folyamatosan gyarapítja, nyilvántartásokat vezet, adminisztrál.


A tanfolyam megkezdéséhez szükséges végzettség: középfokú iskolai végzettség (érettségi)


A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001312/2015/A034


TEKINTSE MEG TANFOLYAMUNKAT ÉS JELENTKEZZEN MÉG MA!

Tanfolyam megtekintése
Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium tanfolyamhirdetés képe

Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium

Tanfolyam leírása:

Pedagógiai- és családsegítő munkatárs tanfolyam OKJ 54 140 02


A Pedagógiai- és családsegítő munkatárs részt vesz a közvetett pedagógiai munkában, illetve annak előkészítésében. Közreműködik a tanórai, a tanórán és intézményen kívüli, és az óvodai foglalkozások előkészítésében és lebonyolításában. A pedagógus tanórai, foglalkozási felkészülését segíti, szemléltető eszközök készítésével és adminisztrációs feladatok ellátásával. Részt vesz a gyermekek, tanulók szabadidős tevékenységének szervezésében.

Tanfolyam megtekintése
Krúdy Oktatási Központ tanfolyamhirdetés képe

Krúdy Oktatási Központ

Tanfolyam leírása:

Pedagógiai- és családsegítő munkatárs tanfolyam OKJ 54 140 02


Nyilvántartásba vételis száma: E-000660/2014/A002


A  szakmai konzultációkat szombatonként szervezzük ahol igénybe vehetik a szaktanáraink segítségét a minél hatékonyabb egyéni szakmai felkészülés érdekében. 


Azon hallgatók, akik nem tudnak részt venni a szakmai konzultációkon a megadott helyszíneken, azok részére ajánljuk az internetes skype-os felkészítést, hogy minél sikeresebben fel tudjon készülni a modulzáró vizsgára.

Tanfolyam megtekintése
PANNON KINCSTÁR Humán Szakképző Központ tanfolyamhirdetés képe

PANNON KINCSTÁR Humán Szakképző Központ

Tanfolyam leírása:

Pedagógiai- és családsegítő munkatárs tanfolyam OKJ 54 140 02


Nyilvántartásba vételi szám: E-000971/2014/A004


Gyermekekkel és fiatalokkal szeretnél foglalkozni, empátiával és odafigyeléssel segítenéd őket és családjukat. Szeretnél hozzájárulni, hogy a jövő generációja jó körülmények közt fejlődhessen.

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

felnőttképzés képesítés okj-s szakképesítés szaktanfolyam alkalmazott színvonal okirat okj-s képzés tantermi oktatás kezelő tanfolyamok tantermi képzés protokoll szakismeret szakszerű foglalkozás szakképesítés hivatás okj-s tanfolyam szakképzés képzések szakember ügyintéző okj-s szakképzés okj-s szaktanfolyam oktatás ismeret tanácsadó rendezvényszervező rendezvény tanfolyam okj-s okj-s képzések személy iskola ifjúsági asszisztens tanítás okj-s tanfolyamok okj okj-s bizonyítvány oklevél képzés gondozás biztosítás dokumentáció

Vissza az előző oldalra

hirdetés