Olasz nyelvtanfolyam

Tanfolyam leírása

Olasz nyelvtanfolyam részletei

Az olasz nyelvtanfolyamról:

Olasz nyelvtanfolyam a teljesen kezdő szinttől a felsőfokú nyelvvizsga előkészítésig. Az olasz nyelvtanfolyam magyarországon, ma is az egyik legnépszerűbb tanfolyam. Olasz nyelvtanfolyam elvégzése:

Az olasz nyelvet a következő képzőknél ajánljuk elsajátítani:

Képes tanfolyam ajánló:

Olasz nyelvtanfolyam

olasz 2

Bonus Nyelviskola tanfolyamhirdetés képe

Bonus Nyelviskola

Tanfolyam leírása:

Szuperintenzív olasz nyelvtanfolyam
Szorít az idő egy külföldi munka vagy a nyelvvizsga miatt? Gyorsan és eredményesen szeretnéd megtanulni az olasz nyelvet? Amennyiben valamelyik kérdés kapcsán magadra ismertél, ez az ütemezésű olasz nyelvtanfolyam lesz számodra a legmegfelelőbb. A szuperintenzív olasz nyelvtanfolyam sikeressége az intenzitásában rejlik, hiszen négy hét alatt a nyelv beépül mindennapjaidba. A tanfolyam felénél, már ismerősen csengenek az utcán használt olasz kifejezések, és ha nem figyelsz, a kedvenc pizzériádban már automatikusan olasz nyelven kéred a pizzád.


Intenzív olasz nyelvtanfolyam
Intenzív nyelvtanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik gyorsan szeretnének haladni, de biztos tudásra vágynak. Rövid, maximum 10 hét leforgása alatt átfogóan elsajátíthatod az adott nyelvi szinten lévő tananyagot, miközben szerves részét képezi a nyelvtanfolyam az életednek. A haladás ebben az esetben is intenzív. Az anyanyelvi közegnek köszönhetően - mire ráeszmélsz - magabiztosan tudsz írni olvasni és beszélni az adott nyelven. Kezdő szinttől kezdve kicsivel több mint fél év alatt magabiztos középszintű nyelvtudásra teszel szert és kedvenc Eros Ramazotti dalodat már olasz nyelven dúdolod.Standard olasz nyelvtanfolyam
Te is folyamatosan elfoglalt vagy és kevés időd van? Állandóan dolgozol vagy tanulsz? Ez az olasz nyelvtanfolyam akkor neked szól. Ha nem tudsz egy héten 6 óránál több időt egy olasz kurzuson tölteni, akkor ez lesz a számodra legmegfelelőbb tanfolyam. A haladás kiegyensúlyozott tempóban zajlik, de így is alig 16 hét alatt elsajátítod az adott szint kommunikációs készségeit. A nyelvtanfolyam mellett jut időd a kikapcsolódásra, mégis azzal a biztos tudattal élsz, hogy teszel a jövődért.


Hétvégi olasz nyelvtanfolyam


Zsúfoltak a hétköznapjaid és csak hétvégén érsz rá? Te sem maradsz ki a nyelvtanulás élményéből, ugyanis a hétvégi olasz tanfolyamokat neked találtuk ki. Ha a szombat délelőttödet is hasznosan szeretnéd tölteni, akkor most része lehetsz egy tanulni vágyó közösségnek. Már egy modul elvégzése után is magabiztos nyelvhasználó leszel, aki felszabadultan lépi át a nyelvi korlátokat.

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

nyelvi nyelvi képzés gyakorlati hely felnőttképzés tantermi képzés szakképzés szaktanfolyam bizonyítvány angol nyelv olasz suli nyelv oklevél nyelviskola levelező tantermi oktatás nyelvtudás oktatás képzés tanfolyam angol levelező nyelvtanfolyam levelező képzés tanfolyamok iskola nyelvtanfolyam

Vissza az előző oldalra

hirdetés