Magánnyomozó

Tanfolyam leírása

Magánnyomozó részletei

A magánnyomozó tanfolyamról és szakmáról:


A magánnyomozó végzettséggel rendelkezők képesek meghatározni a munkájukhoz szükséges időt, felszerelést és a reális árszabást is. Munkájához számítástechnikai eszközöket is kész használni. Képes megfelelő minőségű képi, audiovizuális és audió felvételek rögzítésére, melyekkel igazolhatja megállapításait megrendelője számára.


A magánnyomozó tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Szalóki Security & Investigation - Vagyonvédelmi & Magánnyomozó Iroda tanfolyamhirdetés képe

Szalóki Security & Investigation - Vagyonvédelmi & Magánnyomozó Iroda

Tanfolyam leírása:

Magánnyomozó OKJ


E-001137/2015


A képzés jelenleg ÚJ FORMÁBAN került meghirdetésre, hiszen az ÚJ OKJ szerint már emelt óraszámban lehet csak magánnyomozókat képezni. A fentiekre tekintettel a tanfolyam hossza, valamint díja is magasabb lett. Nálunk azonban kedvező feltételekkel végezheted el a tanfolyamot!

Tanfolyam megtekintése
I.O.S.A. International Operation Security Academy tanfolyamhirdetés képe

I.O.S.A. International Operation Security Academy

Tanfolyam leírása:

Magánnyomozó OKJ 52 861 04 0000 00 00


A magánnyomozó tanfolyam résztvevői az oktatás során elsajátítják a tevékenység ellátásához szükséges alapvető jogi, pszichológiai ismereteket és egyéb ismereteket, továbbá a munka során alkalmazandó módszereket, mint adatok, tények és információk felkutatása, gyűjtése, kezelése. Megtörtént események körülményeinek felderítési módjai. Személyes közreműködés módjai a megbízó jogainak, jogszerű érdekeinek érvényesítésében, teljesítésében.

Tanfolyam megtekintése
Sasszem Oktatási Központ tanfolyamhirdetés képe

Sasszem Oktatási Központ

Tanfolyam leírása:

MAGÁNNYOMOZÓ SZAKKÉPZÉS


OKJ SZÁMA: 52 861 06, KÉPZÉS ENGEDÉLYSZÁMA:E-001646/2017/A004  


A MAGÁNNYOMOZÓ KÉPZÉSRŐL ÁLTALÁNOSSÁGBAN
Jelenlegi formájában az OKJ-s magánnyomozó tanfolyam felnőttképzési engedéllyel rendelkező cégeknél 2013. augusztus óta elérhető. A tanfolyam elvégzését követően nemcsak egy állami OKJ-s bizonyítványt kap, hanem olyan mélyreható, sokrétű és alapos szaktudást, ismeretet, amelyet munkája során később hasznosítani tud.


Oktatóink a legmagasabb szinten képzett elismert szaktekintélyek, a rendvédelem (rendészeti és bűnügyi szakterület), katasztrófavédelem, magánbiztonság területén. Pedagógiai módszereink, eszközeink logikusan egymásra épülő oktatási jegyzeteink megkönnyítik a tananyag elsajátítását. Folyamatosan figyelemmel kísérjük az Ön fejlődését. Csoportos és egyéni feladatmegoldások, valamint alapos gyakorlati munkatevékenységek alapozzák meg a sikeres OKJ vizsga letételét.


A törvény kötelezővé teszi az 80 órás szakmai gyakorlatot is, melynek során a tanulók az oktatáson hallottakat a gyakorlatban is folyamatosan alkalmazni tudják. A gyakorlati helyet mindenki számára biztosítjuk! Ennek során betekintést nyerhetnek a magánnyomozói munka sokszínűségébe, hasznosítani tudják a tanfolyamon elsajátítottakat.


KÉPZÉSI MODULOK


10348-12          Magán-biztonságvédelmi alapfeladatok
10380-12          Általános magánnyomozói tevékenységek végzése
10381-12          Magánnyomozói adminisztrációs feladatok

Tanfolyam megtekintése

Vissza az előző oldalra

hirdetés