Lávaköves masszőr

Tanfolyam leírása

Lávaköves masszőr részletei

Lávaköves masszőr tanfolyamról és szakmáról:

A lávaköves masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, az amerikai indiánok, az indiaiak, a kínaiak, de egyes források szerint még az ősmagyarok sámánjai is használták gyógyításhoz a felmelegített, és testre helyezett köveket és ásványokat. A kezelés speciális masszázstechnikára épül; segíti az energiaáramlást, stressz oldással párhuzamosan javítva a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot, és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellett a szellem is relaxál. A merev ízületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül, és csodálatos változáson megy át.

A lávaköves masszőr tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

lávaköves masszázs tanfolyam

lávaköves masszázs tanfolyam 1

Manual Land tanfolyamhirdetés képe

Manual Land

Tanfolyam leírása:

Olajos masszázsforma, forró kövek által történik, melyek gyógyító hatását már évezredekkel ezelőtt ismert az orvostudomány. A masszírozás nem kézzel, hanem vulkáni eredetű kövekkel történik. Sima, lapos köveket helyeznek a testfelületre, melyet előzőleg felhevítettek 50-60 fokos hőmérsékletűre, majd óvatosan az izmokba nyomják a köveket.


Tanórák száma: 10 (2 elmélet, 8 gykorlat)
Tanfolyami hét/nap száma: 1/1


Olajos masszázsforma, forró kövek által történik, melyek gyógyító hatását már évezredekkel ezelőtt ismert az orvostudomány. A masszírozás nem kézzel, hanem vulkáni eredetű kövekkel történik. Sima, lapos köveket helyeznek a testfelületre, melyet előzőleg felhevítettek 50-60 fokos hőmérsékletűre, majd óvatosan az izmokba nyomják a köveket. Jótékonyhatása mellett, már az élmény maga is felemelő. A kezelés speciális illóolajokkal történik, ezáltal kombináljuk a masszázst és az aromaterápiát. A lávaköves masszázs és az aromaterápia kombinációjának hatékonysága azon alapul, hogy a kövek sokáig megtartják magas hőmérsékletüket, ezáltal az illóolajok a felhevített bőrbe sokkal könnyebben és sokkal mélyebbre hatolnak. A masszázs elsősorban életenergiával tölt fel, harmonizálja a testet és a lelket, kiváló stresszoldó hatása van. Javítja a nyirokkeringést is, ezáltal meggyorsítja a méregtelenítő folyamatokat. Mivel a nagyobb kövek az energia központok mentén kerülnek elhelyezésre, ezért az energiaáramlásokat elsimítja, a blokkokat feloldja.


Tanfolyam felépítése: intenzív - egy alkalom (vasárnap 9-17 óra)


Elmélet: masszázselmélet (masszázs hatása, fogások, ellenjavallatok, masszázs-, illóolajok)


Gyakorlat: testtájak masszázsa, egésztest masszázsa, speciális technikák.


Záróvizsga: a tanfolyam elvégzése után a hallgatók elméleti és gyakorlati vizsgát tesznek, a sikeres vizsgát követően névre szóló, regisztrációs számmal ellátott, az intézmény által sorszámozott Tanúsítványt kapnak,szükség esetén angol-német nyelven. A tanúsítvány fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr végzettséget ad.


A tanfolyam elvégzése után hallgatóink akár önálló vállalkozást is indíthatnak, ill. már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.


Kiknek ajánljuk: elsősorban azoknak, akiknek nincs idejük az időben hosszabb formájú tanfolyamunkra, de azokat is várjuk, akik más típusú masszázsokban már jártasak és szeretnék ezt a kezelési formát is megtanulni.


Hol keresik ezt a masszázst?
Szállodákban, wellness központokban.


Tanulási segédlet: az iskola által kiadott, fényképekkel illusztrált jegyzet.A lávakövek, olajak, és a melegítő edény beszerzésére kedvezményes áron van lehetőség iskolánkban.


Felszerelés: 2 db törölköző, fürdőruha, papucs, kényelemes ruha, lepedő,a masszázságyakat és a masszázsolajat az iskola biztosítja.


Képzés helye: Budapest VII. ker., Csengery u. 28., megközelíthető a Király u.-i villamosmegállótól gyalog 5 perc.


Jelentkezés módja: jelentkezési lap beküldésével, vagy személyesen az iskolában, SZERDAI fogadónapunkon: du.16-19 óra között. A jelentkezés elfogadásához szükséges 5.000 Ft előleg befizetése (ez már a tanfolyami ár része) történhet személyesen a fogadónapon, vagy átutalással.

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

dokumentáció ügyfél masszázskellék svéd masszőr masszázs talp masszőr masszázstípusok bizonyítvány referens foglalkozás bér frissítő masszőr cikk masszázsfotel szakszerű esti képzés képzések honlap képzés ápoló szépségszalon oklevél gyógymasszőr szakképzés okirat természetgyógyász masszíroz gyógyfürdőkben fitness gyakorlati hely masszázságy lávaköves masszázs fizikai munka oktatás weboldal masszázsöv masszőr gyógymasszőr tanfolyam sport masszőr gyógymasszázs adatbázis masszázsolaj thai masszőr iskola weblap masszírozás sportmasszőr fényképfelvétel masszázstechnikák tanítás frissítő babamasszázs oktatásszervező masszázselméleti wellness rendezvény masszőr képzés svédmasszőr oklevél kéz szakismeret webhely képesítés ismeret gyógymasszőr bizonyítvány tanfolyam szakember minőség anatómia felnőttképzés masszázsterápia reklám masszőz masszőr tanfolyam hidromasszázs frissítő masszőr oklevél masszázskád masszőr bizonyítvány tanfolyamok hivatás szakképesítés adó egészségügyi

Vissza az előző oldalra

hirdetés