Kutyakozmetikus

Tanfolyam leírása

Kutyakozmetikus részletei

Az OKJ-s kutyakozmetikus tanfolyamról és szakmáról:

Sokan talán kívülállóként megmosolyogják a helyet, de esetleg csak azért, mert nem tudják: a kutyakozmetikus manapság igen keresett foglalkozás, mivel egyre többen viszik kedvencüket kozmetikushoz, hogy megnyírják és szépítsék őket. A kutyakozmetikus nyomon követi a különböző stílusokat, trendeket, hogy ügyfeleiből mindig a legjobb formát hozza ki.

A kutyakozmetikus OKJ-s tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezi:

Képes tanfolyam ajánló:

Kutyakozmetikus tanfolyam

Kutyakozmetikus tanfolyam1

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan tanfolyamhirdetés képe

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan

Tanfolyam leírása:

SZEREZZEN OKJ-S VÉGZETTSÉGET!


A kutyakozmetikus (32 621 01) szakképesítés birtokában a végzett hallgató képes az Európában leggyakrabban előforduló kutyafajtákat felismerni és azokat fajtaleírásuk szerint, szakszerű kozmetikai ellátásban részesíteni. Kozmetikai és ápolási teendői mellett szakmai tanácsadással segíti a kutyatulajdonosokat, valamint vállalkozása működtetése során ügyel az állatvédelmi, munka-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartására.


A tanfolyam megkezdéséhez szükséges végzettség: alapfokú iskolai végzettség (8 általános)


Feltételek: orvosi alkalmasság, betöltött 18. életév


A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001312/2015/A013


TEKINTSE MEG TANFOLYAMUNKAT ÉS JELENTKEZZEN MÉG MA!

Tanfolyam megtekintése
Kutyakozmetikus-tanfolyam.hu tanfolyamhirdetés képe

Kutyakozmetikus-tanfolyam.hu

Tanfolyam leírása:

Kutyakozemtikus


Nincs meghatározva a gyakorlati látogatási idő, hétfőtől péntekig 10 órától 18.-ig lehet járni, én csak annyit kérek, hogy egy hétre előre egyeztessük, hogy mely napokon és mettől meddig tud, vagy szeretne el jönni kutyát nyírni, trimmelni, fésülni.

Tanfolyam megtekintése
Tapi Oktató és Szolgáltató Bt. tanfolyamhirdetés képe

Tapi Oktató és Szolgáltató Bt.

Tanfolyam leírása:

Kutyakozmetikus OKJ 32 621 01


Nyilvántartási száma: E-000764/2014/A001


Ahhoz, hogy kutyakozmetikus lehess, bizonyos szakmai követelményeknek is meg kell felelned, például rendelkezned kell a szükséges szinten kynológiai, ápolási, állategészségügyi és állatvédelmi ismeretekkel, ismerned kell, hogy milyen szőr típusok léteznek, aztán a használható szőrmosó- és szőrápoló szereket és más vegyi anyagokat.

Tanfolyam megtekintése
SZVETI Oktatási Központ tanfolyamhirdetés képe

SZVETI Oktatási Központ

Tanfolyam leírása:

Kutyakozmetikus OKJ 32 621 01


Ha szereted az állatokat, van szépérzéked, kézügyességed, ambíciód, türelmed, úgy érzed, a mostani munkád nem okoz örömet és váltani szeretnél, vagy saját vállalkozást indítanál, ahol Te magad osztod be az idődet, esetleg a saját kutyusodat szeretnéd otthon magad ápolgatni, van kitartásod, s nem riadsz vissza a kisebb fizikai munkától, akkor ez a tanfolyam pont Neked való.

Tanfolyam megtekintése
FOCUS OKTATÁSI KFT. tanfolyamhirdetés képe

FOCUS OKTATÁSI KFT.

Tanfolyam leírása:

Kutyakozmetikus OKJ 32 621 01


Nyilvántartásba vételi száma: E-000700/2014/A015


A Kutyakozmetikus feladata a kutyafajták ismerete alapján, a kutya szakszerű kozmetikai és egyéb ápolási teendőinek ellátása, illetve a tevékenységhez kapcsolódó szakmai tanácsadás, valamint a vállalkozás megteremtése és működtetése az állatvédelmi, munka-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartásával.

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

pedikűr iskola okj-s fodrászüzlet köröm bizonyítvány ügyfél dekoratőr okirat oktatás foglalkozás webhely kozmetikus ismeret okj színvonal tanfolyam okj-s képzés okj-s szaktanfolyam festék felnőttképzés suli szalon gondozó okj-s szakképesítés személy képzés fizikai munka szakképesítés kutya hivatás okj-s képzések weboldal gondozás frissítő szakszerű oklevél segéd szakképzés asszisztens macska kreativitás képesítés tanfolyamok okj-s tanfolyamok szaktanfolyam benőtt köröm tanítás fodrászszalon mesterség képzések mester dokumentáció cikk okj-s szakképzés kutyakozmetikus kozmetikum kezelő okj-s tanfolyam weblap projekt adatbázis fodrász portéka alkalmazott okj-s bizonyítvány

Vissza az előző oldalra

hirdetés