Kozmetikus

Tanfolyam leírása

Kozmetikus részletei

A kozmetikus OKJ-s tanfolyamról és szakmáról:

A tanfolyam célja, olyan szakember képzése, aki a bőrt ápolja, szépíti, az öregedési folyamatokat késlelteti, a nem bőrbetegség okozta szépséghibákat megszünteti, a szőrnövési rendellenességeket szőreltávolítással, halványítással megszünteti, szempilla és szemöldök festést és formázást végez, tanácsadást végez a bőr otthoni ápolására, szépítésére, a helyes életmódra a bőrtípusnak megfelelően. Folyamatosan fejleszti tudását és figyelemmel kíséri az új kozmetikai termékeket és munkája során alkalmazza azokat.

A kozmetikus OKJ-s tanfolyamot a következő képzőknél végezheti el:

Képes tanfolyam ajánló:

Kozmetikus tanfolyam

Kozmetikus tanfolyam

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan tanfolyamhirdetés képe

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan

Tanfolyam leírása:

SZEREZZEN OKJ-S VÉGZETTSÉGET!


A kozmetikus (54 815 02) képzés célja olyan szakember képzése, aki a bőr állapotát felmérve, ezzel kapcsolatban kezeléseket végez, tanácsot ad, kozmetikai készítményeket ajánl. Ezeken kívül sminket készít, elektrokozmetikai kezeléseket végez, kozmetikai termékeket értékesít vendégei számára.


A tanfolyam megkezdéséhez szükséges végzettség: középfokú iskolai végzettség (érettségi)


Feltételek: egészségügyi alkalmasság


A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001312/2015/A057


TEKINTSE MEG TANFOLYAMUNKAT ÉS JELENTKEZZEN MÉG MA!

Tanfolyam megtekintése
Szépmíves Szakközépiskola tanfolyamhirdetés képe

Szépmíves Szakközépiskola

Tanfolyam leírása:

ENGEDÉLY SZÁMUNK:  E-000385/2014


A törvényi változások értelmében, reményeink szerint a közeljövőben újra EGY LÉPCSŐBEN megszerezhető lesz a KOZMETIKUS végzettség! Ez mind az iskolai-, mind a tanfolyami képzéseinkre vonatkozik!
A részletekről érdeklődjön iskolánkban személyesen vagy telefonon!

Tanfolyam megtekintése
Erzsébet Királyné Szépészeti Szakközépiskola tanfolyamhirdetés képe

Erzsébet Királyné Szépészeti Szakközépiskola

Tanfolyam leírása:

Vegyen részt kozmetikus képzésünkön!
Iskolánkban lehetőség van a kozmetikus képzés elvégzésére az érettségi bizonyítvány megszerzése után. A beépített szakmai alapozó tárgyak miatt 1 év alatt megszerezhetik a szakmát. Abban az esetben, ha másik iskolában szerezte meg az érettségi bizonyítványát, szeretne valaki iskolarendszerben kozmetikusnak tanulni, arra is van lehetőség, de ebben az esetben a képzés időtartama 2 év.

Válassza Ön is a kozmetikus képzést!

Erzsébet Királyné Szépészeti Szakközépiskola:
1203 Budapest, Kossuth Lajos utca 35.

Tanfolyam megtekintése
Elite kozmetikusképző tanfolyamhirdetés képe

Elite kozmetikusképző

Tanfolyam leírása:

Képzési ajánlatunkat a piac és az Ön igényeinek megfelelően alakítottuk ki.

Saját maga választhatja meg tanulási tempóját, így 12 hónaptól 24 hónapig tarthat az Ön képzése. Kozmetikus képzéseinket pedagógus diplomával rendelkező tanárok és oktatók végzik, a tanulóknak minden segítséget megadnak a tananyag minél tökéletesebb elsajátítására, begyakorlására, így vizsga után azonnal önálló munkavégzésre lesznek képesek.

Tanfolyam megtekintése
Kalcsu Kati Kozmetikus Továbbképző tanfolyamhirdetés képe

Kalcsu Kati Kozmetikus Továbbképző

Tanfolyam leírása:

Nézd meg, milyen környezetben és milyen légkörben zajlik nálunk a kozmetikus képzés! A Kalcsu Kati Kozmetikus Továbbképző Központ nem csupán a több különböző kozmetikus tanfolyam helyszínéül szolgál, sokkal több ennél: egy találkozóhely a kozmetikusok számára, ahol kipróbálhatják és megvásárolhatják a legújabb termékeket, megismerhetik a legkorszerűbb eszközöket, és megoszthatják egymással a mindennapi munka során szerzett tapasztalataikat.

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

mester tantermi képzés szempilla okj-s szakképzés levelező portéka arckrém gyógyfürdőkben suli tanítás felnőttképzés kéz kozmetikum szépségszalon adásvétel szalon raktár oklevél sminkes tanfolyam masszíroz arcfesték ügyfél szakszerű festék szakképzés masszírozás kozmetikus képzés okj-s tanfolyam levelező képzés masszázsterápia tantermi oktatás reklám fizikai munka képzés láb sminkes iskola cikk tanfolyamok masszázs okj-s képzések csatorna webhely hivatás oktatás okj okj-s szakképesítés szakképesítés ismeret műhely okj-s szaktanfolyam okj-s tanfolyamok kozmetikus dekoratőr nappali képzés smink gondozás masszázsolaj okj-s képzés személy asszisztens gyakorlati hely szakember képesítés képzések adatbázis weblap bizonyítvány sminkes képzés okirat foglalkozás segéd esti képzés dokumentáció tanfolyam szakismeret kozmetika egészségügyi okj-s kreativitás adó alkalmazott masszázstechnikák vendég projekt minőség kezelő frissítő színvonal szaktanfolyam okj-s bizonyítvány gyermek

Vissza az előző oldalra

hirdetés