Kertész

Tanfolyam leírása

Kertész részletei

A kertész tanfolyamról és szakmáról:


A kertész feladata szőlő- és gyümölcsültetvények létesítése, zöldségnövények szaporítása, telepítése. A szőlő-, a gyümölcs- és a zöldségtermesztésben fizikai erőkifejtést is igénylő termelési tevékenység végzése, a tevékenység végzésével kapcsolatos gépek üzemeltetése, az előállított termékek betakarítása, tárolása és értékesítése.


A kertész tanfolyamot az alábbi képzőknél ajánljuk elvégezni:

FOCUS OKTATÁSI KFT. tanfolyamhirdetés képe

FOCUS OKTATÁSI KFT.

Tanfolyam leírása:


Teljeskörű növénytermesztési, kertészeti ismeretek, pályázatokhoz megfelelő agrár végzettség,  kertészeti, termesztési ismerethez gépek, talajmarók, fóliasátor, permetezés, trágyázás,  zöldségfélék, gyümölcsök, díszfák, szőlő kertészeti ismeretei, 


Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!  Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán!  Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!  Hétvégi tanfolyam időpontok!  Átjárhatóság a tanfolyamok között!


 Europass bizonyítvány-kiegészítő több nyelven (kb. 6000 forint/nyelv)!  A gyakorlati képzés költsége benne van az árban! A gyakorlati helyszínt biztosítjuk! A jegyzetek, segédanyagokat ingyenesen biztosítjuk!


 Ingyenes az első modulzáró vizsga tantárgyanként!


Tanfolyam megtekintése

Vissza az előző oldalra

hirdetés