Kályhás

Tanfolyam leírása

Kályhás részletei

A kályhás OKJ-s tanfolyamról és szakmáról:

A tanfolyam célja, olyan szakember képzése, aki szakértelmének köszönhetően képes a megfelelő kályha kiválasztására, helyének előkészítésére és annak beépítésére. Munkája során felméri a helyiség hőszükségletét, meghatározza a tüzelőberendezés méreteit, kapacitását. Feladata árkalkuláció elékszítése, a szükséges anyagok és eszközök bekészítése, az épület szerkezetének ellenőrzése, a kéménybekötési nyílás kijelölése, kéménynyílás kivésése, a kémény működösének ellenőrzése.

Az OKJ-s kályhás tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

kályha 1

kályha 2

West-Horizont Oktató Központ tanfolyamhirdetés képe

West-Horizont Oktató Központ

Tanfolyam leírása:

Kályhás OKJ 34 582 06


E: 000384/2014/A001


A magyar nyelvterületen az Árpád-korban még ismeretlen volt a kályhaszemekből vagy csempékből épített tüzelőberendezés. Kályhák, kandallók a királyi és főúri udvarházakban is csupán a 14. század folyamán jelentek meg. Először a kemencék falába építettek be bögre vagy tál alakú „kályhaszemeket” a melegítőfelület növelése végett, olyanformán, ahogy az ún. szemeskályhákon a közelmúltig látható volt dunántúli parasztházakban.

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

kőműves anyagbeszerző szaki okj-s képzések belsőépítész ismeret cserépkályha értékbecslő ajtó okj-s szakképesítés ingatlan képzés árucikk tanítás személy képesítés színvonal szaktanfolyam okj-s okj-s tanfolyamok műhely okirat épület tanfolyam fedélszerkezet alkalmazott ablak tantermi oktatás portéka szakképesítés tantermi képzés okj-s tanfolyam födém szakember ügyfél csatorna okj-s szakképzés tanfolyamok mesterség hivatás okj-s szaktanfolyam fémlemez dokumentáció felnőttképzés bádogos ház burkoló lakás minőség oklevél kandalló kezelő biztosítás okj-s képzés oktatás segéd bizonyítvány szakképzés foglalkozás okj képzések szakismeret mester bér okj-s bizonyítvány szakszerű

Vissza az előző oldalra

hirdetés