Internetes alkalmazásfejlesztő

Tanfolyam leírása

Internetes alkalmazásfejlesztő részletei

Az internetes alkalmazásfejlesztő OKJ-s tanfolyamról és szakmáról:

A tanfolyam célja, olyan szakember képzése, aki a egy vállalaton, cégen belül alkalmazást és üzletek közötti kapcsolatot fejleszt. Rendelkezik az alapvető infomatikai ismeretekkel. Munkája során webes együttműködési, szolgáltatási környezetet, XML-t használ. Tevékenységében gyakran különböző grafikus programot, animációszerkesztő programot, HTML programnyelvet használ.

Az OKJ-s internetes alkalmazásfejlesztő tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

int_alk 2

int_alk 1

Top School Oktatási Központ tanfolyamhirdetés képe

Top School Oktatási Központ

Tanfolyam leírása:

Internetes alkalmazásfejlesztő OKJ 54 481 02 0010 54 03


Az OKJ tanfolyam célja felkészíteni a résztvevőket az államilag elismert Internetes alkalmazásfejlesztő OKJ szakképesítés megszerzésére, ezzel párhuzamosan olyan piacképes tudás átadása, amelyeknek segítségével a résztvevő képes lesz vállalaton belüli intranetes és internetes alkalmazások fejlesztésére.

Tanfolyam megtekintése
Garabonciás Kommunikációs és Üzleti Szakközépiskola tanfolyamhirdetés képe

Garabonciás Kommunikációs és Üzleti Szakközépiskola

Tanfolyam leírása:

ISKOLARENDSZEREN KÍVÜLI (FELNŐTT) KÉPZÉSEK


 Iskolánk az első magyar középfokú szakképzési intézmény, mely a rendszerváltás után létrejött, nem állami fenntartású képzőként, az Információs Technológia szerteágazó szakirányai közül a digitális média előállításához szükséges szakmai ismeretek, gyakorlat és képességek oktatását tűzte ki célul.
Az elmúlt, közel húsz évben azért dolgozunk, hogy az általunk felvállalt szakirány kivívja az iparág, ezen belül is az érintett munkaerő piaci vállalkozások szakmai elismerését. Legyen rangos foglalkozás a digitális média kommunikáció területén megbecsült szakembernek lenni.
Mi nem arra vállalkozunk, hogy "operációs rendszert" vagy egy konkrét "szoftver" ismeretét oktassuk. A mi hitvallásunk, hogy ezen a szakterületen is technológia rendszereket, megoldásokat kell oktatni úgy, hogy ezen a biztos alapon, a gyakorlati élet szakmai kihívásainak mind technikailag, mind esztétikailag feleljenek meg végzős hallgatóink.
Mi nem operátorokat, adatfeldolgozókat, másolókat kívánunk képezni, hanem széles szakmai alapon nyugvó, team munkára is alkalmas kreatív szakembereket.
Meggyőződésünk, hogy az egyre fejlettebb technológiai versenyben azok fogják megállni a helyüket a munkaerőpiacon, akik a rendelkezésre álló technikát a legkreatívabb módon tudják alkalmazni.


 


 

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

tanfolyamok szakismeret képzés fotó bér gyakorlati hely okj kezelő hivatás műszaki okj-s tanfolyam angol nyelv honlap cikk adatbázis dekoratőr okj-s képzés ismeret okj-s tanfolyam nyelvtudás okj-s tanfolyamok bizonyítvány szaktanfolyam képzések tantermi oktatás színvonal protokoll szaki okirat alkalmazott tanítás szakszerű tantermi képzés szoftverkezelő számítógép kezelő szakember csatorna internet szellemi munka okj-s szakképzés képesítés projekt számítógépes média szakképzés szoftverüzemeltető weblap felnőttképzés okj-s szakképesítés angol szakképesítés okj-s szaktanfolyam személy számítástechnikai fejlesztő szerkesztő szoftver oklevél okj-s bizonyítvány weboldal okj-s képzések számítógép webhely dokumentáció foglalkozás oktatás

Vissza az előző oldalra

hirdetés