Gyógypedagógiai segítő munkatárs

Tanfolyam leírása

Gyógypedagógiai segítő munkatárs részletei

A gyógypedagógiai segítő munkatárs OKJ-s tanfolyamról és szakmáról:

Az OKJ-s tanfolyam célja, olyan gyógypedagógiai asszisztens képzése, aki közreműködik a gyógypedagógiai munkák előkészítésében, a fogyatékos személyek körében végzett általános jellegű teendők ellátásában, felügyelet mellett ellátja az egyes fogyatékosságspecifikus feladatokat az értelmi-, a látás-, a hallás-, a testi-, a beszéd-, halmozottan fogyatékos személyek, valamint az autista és a megismerő funkciók, vagy a viselkedés fejlődésének tartós és súlyos rendellenességeivel küzdő személyek körében. Felügyeli és figyelemmel kíséri az egyes tanulókat, csoportokat, gondozási feladatokat végez, elsősegélyt nyújt, közreműködik a gyermekek, tanulók szabadidős tevékenységének szervezésében és lebonyolításában.

A gyógypedagógiai segítő munkatárs OKJ-s tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

gyógyped 1

gyógyped 3

gyógyped 2

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan tanfolyamhirdetés képe

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan

Tanfolyam leírása:

SZEREZZEN OKJ-S VÉGZETTSÉGET!


A gyógypedagógiai segítő munkatárs (54 140 01) munkáját a sajátos nevelési igényű, fogyatékos személyekkel, családtagjaikkal, és más szakemberekkel történő kölcsönös tisztelet, tolerancia és hatékony kommunikáció határozza meg. Feladatai közé tartozik a higiénés szokásrendszer kialakításában, a foglalkozások előkészítésében és lebonyolításában való részvétel, a konfliktusmegoldás, a differenciált bánásmód, a speciális gyógypedagógiai feladatok elvégzése. Közreműködik a gyermekek, tanulók szabadidős tevékenységének szervezésében és részt vesz az intézményi adminisztrációs feladatokban.


A tanfolyam megkezdéséhez szükséges végzettség: középfokú iskolai végzettség (érettségi)


A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001312/2015/A001


TEKINTSE MEG TANFOLYAMUNKAT ÉS JELENTKEZZEN MÉG MA!

Tanfolyam megtekintése
Krúdy Oktatási Központ tanfolyamhirdetés képe

Krúdy Oktatási Központ

Tanfolyam leírása:

Gyógypedagógiai segítő munkatárs OKJ 54 140 01


Nyilvántartásba vételi száma: E-000660/2014/A005


A Gyógypedagógiai segítő munkatárs részt vesz a közvetlen gyógypedagógiai munka előkészítésében. Közreműködik a tanórai, a tanórán kívüli és intézményen kívüli foglalkozások előkészítésében és lebonyolításában. Közreműködik a fogyatékos személyek körében végzett általános jellegű nevelési, oktatási feladatokban.

Tanfolyam megtekintése
Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium tanfolyamhirdetés képe

Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium

Tanfolyam leírása:

Gyógypedagógiai segítő munkatárs OKJ 54 140 01


A gyógypedagógus útmutatásai alapján ellátja az egyes fogyatékosság-specifikus, gyógypedagógiai asszisztensi feladatokat. Felügyeli, kíséri tanulókat vagy csoportokat. Gondozási feladatokat végez, elsősegélyt nyújt, tevékenyen részt vesz a higiénés szokásrendszer kialakításában, valamint a közösen végezhető munkatevékenységekben.

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

csecsemő képzés hivatás étel szaktanfolyam okj-s szakképesítés szociális gondozó személyügyi okj anatómia oklevél szakismeret okirat oktatás okj-s tanfolyamok kezelő gondozás szakszerű élelmiszer gyermek tanfolyam protokoll szociális képzések okj-s képzések masszíroz felvétel bizonyítvány okj-s szaktanfolyam biztosítás szakember dajka szakképzés ismeret szakképesítés segéd okj-s bizonyítvány tanítás foglalkozás okj-s élelem tanfolyamok színvonal felnőttképzés okj-s szakképzés személy gondozó ápoló minőség tantermi képzés okj-s képzés gyakorlati hely szakápoló asszisztens fizikai munka dokumentáció alkalmazott okj-s tanfolyam képesítés ifjúsági masszírozás

Vissza az előző oldalra

hirdetés