Gyógymasszőr

Tanfolyam leírása

Gyógymasszőr részletei

A gyógymasszőr tanfolyamról és szakmáról:

A gyógymasszőr munkája során orvosi utasításra vagy felügyelettel, a diagnózis alapján végzi munkáját. A gyógymasszázst csapatban, az orvos munkáját támogatva, a gyógytornásszal, fizikoterapeutával együttműködve, betegspecifikusan végzi. A gyógymasszázs mellett nyirokmasszázst, kimozgatást, frissítő- és közérzetjavító masszázst is végez.

A gyógymasszőr OKJ-s tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

gyógymasszőr 1

gyógymasszőr 2

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan tanfolyamhirdetés képe

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan

Tanfolyam leírása:

SZEREZZEN OKJ-S VÉGZETTSÉGET!


A gyógymasszőr képzés célja, olyan felkészültségű szakember képzése, aki egészségügyi intézményekben a szakorvos utasítására, vagy annak felügyelete mellett általános és betegségspecifikus gyógymasszázst, nyirokmasszázst, valamint szükség esetén reflexzóna masszázst, passzív kimozgatást is végez. Munkaköréhez tartozik, hogy együttműködjön a gyógytornásszal és a fizikoterápiás szakasszisztenssel, segítse az orvos munkáját a páciensek gyógyulása, rehabilitációja és pihenése érdekében. A szakképzett gyógymasszőr fürdőkben, wellness részlegeken fizikai közérzetjavító, frissítő masszázst nyújt, hidro– és balneoterápiás kezeléseket végez.


A tanfolyam megkezdéséhez szükséges végzettség: középfokú iskolai végzettség (érettségi)


Feltételek: egészségügyi alkalmasság


A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001312/2015/A019


TEKINTSE MEG TANFOLYAMUNKAT ÉS JELENTKEZZEN MÉG MA!

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

masszőr bizonyítvány masszázstípusok masszázskellék gyógymasszőr bizonyítvány gyógymasszőr tanfolyam szakember masszőr masszázselméleti masszázs masszírozás masszázskád masszázságy gyógymasszőr anatómia masszázstechnikák masszőr tanfolyam masszázsolaj gyógymasszázs masszőz masszázsöv masszázsfotel gyógyászat masszázsterápia szakismeret masszíroz okj okj-s masszőr képzés

Vissza az előző oldalra

hirdetés