Gyakorló klinikai laboratóriumi asszisztens

Tanfolyam leírása

Gyakorló klinikai laboratóriumi asszisztens részletei

A gyakorló klinikai laboratóriumi asszisztens tanfolyamról és szakmáról:


A gyakorló klinikai laboratóriumi asszisztens végezhető tevékenységei: adminisztráció, vérvétel, minták előkészí-tése, mérésfajták elvégzése.


A gyakorló klinikai laboratóriumi asszisztens tanfolyamot az alábbi képzőknél ajánljuk elvégezni:

Géniusz Plusz Oktatási Kft. tanfolyamhirdetés képe

Géniusz Plusz Oktatási Kft.

Tanfolyam leírása:

OKJ 54 725 04

Kiknek ajánljuk?


Ajánljuk mindazoknak, akik emberekből származó különféle vizsgálati anyagokból megfelelő módszerekkel vizsgálatokat végeznek. Végezhető tevékenységeik: adminisztráció, vérvétel, minták előkészítése, néhány mérésfajta elvégzése.


Biztosak vagyunk abban, hogy megtalálja élethelyzetének legmegfelelőbb tanfolyami megoldást. Használja ki, ha van egészségügyi előképzettsége, kérje előzetesen megszerzett tudásának beszámítását!


Jelentkezése után megkapja az adott képzési csoport részletes menetrendjét, amely tartalmazza a program kivonatát, a gyakorlaton teljesítendő feladatokat, és a hozzájuk rendelt óraszámokat. Útmutatónk segítségére lesz a gyakorlat egyéni megszervezésében is. A képzés során az alábbi tananyagegységek követelményeit oktatjuk felkészült előadók és demonstrátorok segítségével. Amennyiben valamelyik modulból már van vizsgaeredménye, felmentést kérhet az óralátogatás alól, a modulzáró vizsgákról, ezért ha rendelkezik egészségügyi szakképesítéssel, mindenképpen kérje korábban szerzett tudásának beszámítását!

Tanfolyam megtekintése

Vissza az előző oldalra

hirdetés