Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő

Tanfolyam leírása

Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő részletei

A földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő tanfolyamról és szakmáról:

A tanfolyam célja, hogy a képesítést megszerző személy képes legyen kezelni a földmunka, rakodó és szállítógépeket. A gépkezelő munkája során elvégzi a munkagép stabilizálását, felméri a mozgatni kívánt csomag tömegét és a mozgatáshoz szükséges nyomatékot. Kommunikációs tevékenységet végez a munkafolyamatnál segédkezőkkel a minél hatékonyabb munkavégzés érdekében. Gondoskodik a munkavédelmi előírások betartásáról és alkalmazásáról. Figyelembe veszi és betartja a munka-, rakodó- és szállítógépre vonatkozó közlekedési szabályokat.

A földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

gep2

gep1

gep3

Alfa Kapos Képző Központ Kft. - OKJ-s felnőttképzés tanfolyamhirdetés képe

Alfa Kapos Képző Központ Kft. - OKJ-s felnőttképzés

Tanfolyam leírása:

OKJ-s szám: 32 582 02
A tantermi oktatásban teljesíthető földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő képzés felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001308/2015/A005


Ismerkedjen meg a földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő képzéssel!
A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató, tanulmányainak köszönhetően elsajátítja a földmunka, rakodó és szállítógépek kezelését. Munkája során földmunkához és egyéb rakodásokhoz/szállítmányozáshoz szükséges könnyű- és nehézgépeket kezel. A megtanultak szerint mindig betartja a munkaköréhez tartozó szabályokat és előírásokat, hogy feladatait biztonságosan képes legyen ellátni.


Részvételi feltételek: alapfokú iskolai végzettség (8 általános), egészségügyi alkalmasság, betöltött 18. életév


A végzettséggel betölthető munkakörök pl.:
- Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő

Szakmai követelménymodulok: Gépkezelők általános ismeretei, Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő speciális feladatai


A szakmacsoporthoz tartozóan az alábbi tanfolyamok találhatók meg képzési kínálatunkban:
- Emelőgépkezelő (kivéve targonca)
- Targoncavezető

Tanfolyam megtekintése
HIDRA Felnőttképző Központ Kft. tanfolyamhirdetés képe

HIDRA Felnőttképző Központ Kft.

Tanfolyam leírása:

Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő OKJ 32 582 02


E-000521/2014/A004


Felméri a munkagéppel elvégzendő feladathoz szükséges területet. Elvégzi a gép előírás szerinti stabilizálását, telepítését. Ellenőrzi a biztonságtechnikai berendezéseket. Betartja a munkavédelmi előírásokat. Betartja a munkaterület rendjét. Felméri a veszélyforrásokat és az egészségre ártalmas tényezőket. Használja az előírt munkavédelmi eszközöket. Betartja a földmunka sajátos munkavédelmi előírásait. Betartja a munkagépre vonatkozó közlekedési szabályokat. Földmunka-, rakodó- és szállítógépet kezel.

Tanfolyam megtekintése
Kella Szakmai Képzések Kft. tanfolyamhirdetés képe

Kella Szakmai Képzések Kft.

Tanfolyam leírása:

Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő OKJ


E-01229/2015/A003 


A képzéshez jegyzetet adunk, amit a vizsgát követően nem kell visszaadni. Ez az Ön tulajdona marad, nem kell épségben visszaadnia, megrongálódás esetén nem kérünk el Öntől pénzt.


A képzéshez mi biztosítunk földmunkagépet és gyakorlási lehetőséget. A képzési díj az általunk biztosított gépen való gyakorlást tartalmazza.


Egyedi gépigények esetén a kollégánkkal kell egyeztetnie.

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

szakember okj-s árucikk képzések jármű famunkák műhely okj-s tanfolyam képzés gépjármű okj-s szaktanfolyam ház műszaki födém tantermi képzés raktár hivatás tanfolyam okirat dokumentáció szakképesítés tanfolyamok vezető okj-s tanfolyamok segéd okj-s képzés ügyintéző képesítés okj autó szaktanfolyam színvonal cikk okj-s szakképesítés biztosítás alkalmazott okj-s szakképzés bútor szakszerű szakképzés oktatás személy mester oklevél foglalkozás ingatlan épület ismeret szakismeret minőség fizikai munka szállítmányozási okj-s képzések tanítás bér szaki okj-s bizonyítvány projekt felnőttképzés bizonyítvány adatbázis szállítmányozás

Vissza az előző oldalra

hirdetés