Foglalkozás-szervező

Tanfolyam leírása

Foglalkozás-szervező részletei

A foglalkozás-szervező tanfolyamról és szakmáról:

A foglalkozás-szervező folyamatosan biztosítja a humánus és jó munkafeltételeket. Megtanítja a munkavégzéshez szükséges ismereteket. Kidolgozza a személyre szabott teljesítmény értékelés és elismerés rendszerét.

A foglalkozás-szervező tanfolyamot az alábbi képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

foglalkozás-szervező1

foglalkozás-szervező2

PANNON KINCSTÁR Humán Szakképző Központ tanfolyamhirdetés képe

PANNON KINCSTÁR Humán Szakképző Központ

Tanfolyam leírása:

Foglalkozás-szervező OKJ képzés


Szociális ellátásra szorulóknak szeretnél segíteni, és fontosnak tartod, hogy jó körülmények között dolgozhassanak, és megfelelő elismerést kapjanak munkájukért. Hatékony szervezéssel és odafigyeléssel szeretnéd segíteni őket, hogy megtalálják a foglalkozást, amivel újra teljes életet élhetnek.Ingyen jegyzet és gyakorlat:
A szakmai gyakorlatot iskolánk biztosítja, a vizsgák teljesítéséhez szükséges segédanyagokat pedig feltöltjük az ügyfélkapura, így azokat bármikor könnyedén elérheted.


Mi lesz a feladatod foglalkozás-szervezőként?


Munkajellegű és terápiás foglalkozásokat szervezel a rászorulóknak. Felméred a szolgáltatást igénybe vevők szükségleteit, és az életkoruknak, valamint egészségi állapotuknak megfelelő foglalkozáshoz segíted őket. Megtanítod nekik a szükséges ismereteket, és személyre szabott elismerési rendszerrel motiválod őket a feladatok elvégzésére. Segíted őket a munkavállaláshoz szükséges dokumentumok beszerzésében, és gondoskodsz róla, hogy mindig humánus és jó munkakörülmények között dolgozhassanak.

Hol tudsz majd elhelyezkedni?
Foglalkozás-szervezőként változatos munkalehetőségek várnak a hazai a szociális ellátás bentlakásos intézményeiben és a területi ellátásban. A nyugati országokban állandó hiány van szakképzett foglalkozásszervezőkből, így a képzés elvégzésével külföldön is könnyen el tudsz helyezkedni.


Tanfolyam megtekintése

Vissza az előző oldalra

hirdetés