Festő, mázoló, tapétázó

Tanfolyam leírása

Festő, mázoló, tapétázó részletei

A festő, mázoló, tapétázó OKJ-s tanfolyamról és szakmáról:

A tanfolyam célja, olyan szakember képzése, aki festő, mázoló, tapétázó feladatokat lát el. Ismeri a különböző felületeket, festék típusokat, ragasztókat, a munkához szükséges eszközöket és azokat szakszerűen és mesterien használja. Munkája során elvégzi az adott helyiség felmérését, előkészítését. Árkalkulációt készít az anyagokról és a munka költségeiről. Figyelemmel kíséri az új termékeket és alkalmazza azokat. A munkát megrendelő kéréseit teljesíti, megvalósítási javaslatot tesz. Továbbá díszítő munkát végez, plasztikát fest, szükség szerint sablont készít gipsz mintához. Stukkó díszítést, antikolást, patinázást végez, fautánzatot fest. Felújítási feladatokat végez, melyhez felméri a felújítandó felületet, kiválasztja a felújításhoz szükséges technikát, elvégzi a felújítási munkát, ellenőrzi az alapfelületet, elvégzi a finomjavításokat, alapozó, közbenső réteget hord fel, előkészíti a festést, mázolást, kiválasztja a festéket, színezés esetén bekeveri a kívánt színárnyalatot.

A festő, mázoló, tapétázó OKJ-s tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

festő 1

festő 2

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan tanfolyamhirdetés képe

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan

Tanfolyam leírása:

SZEREZZEN OKJ-S VÉGZETTSÉGET!


A festő, mázoló, tapétázó (34 582 04) képzés célja, olyan szakember képzése, aki képessé válik a festési folyamat szakszerű alkalmazására – mint például felületvizsgálat, anyagmennyiség kiszámolása, előkezelés, javítás, kézi és gépi csiszolás, alapozás, rétegek felhordása, egyszerű díszítőelemek felhelyezése, utómunkálatok elvégzése – betartva a minőség és a munkabiztonsági előírásokat.


A tanfolyam megkezdéséhez szükséges végzettség: alapfokú iskolai végzettség (8 általános)


Feltételek: egészségügyi alkalmasság, betöltött 18. életév


A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001312/2015/A071


TEKINTSE MEG TANFOLYAMUNKAT ÉS JELENTKEZZEN MÉG MA!

Tanfolyam megtekintése
SZÉV Oktatási és Szolgáltató Kft. tanfolyamhirdetés képe

SZÉV Oktatási és Szolgáltató Kft.

Tanfolyam leírása:

Festő, mázoló, tapétázó OKJ 34 582 04


Festő, mázoló, tapétázó feladata a szakszerű felületdiagnosztika, felület előkészítése – előkezelése, festés, mázolás, díszítés, tapétázás, vékonyvakolat felhordása, felújítási munkák végzése. Tevékenységét a kézi és gépi festési technológiák alkalmazásával önállóan, a biztonsági előírásai szerint végzi. Tevékenységével a festési folyamat alkalmazásán keresztül részt vesz a technológiai folyamatok, a minőség és a munkabiztonság betartásában.

Tanfolyam megtekintése
IOSZIA Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft. tanfolyamhirdetés képe

IOSZIA Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.

Tanfolyam leírása:

Festő, mázoló, tapétázó OKJ 34 582 04


Festő, mázoló, tapétázó feladata a szakszerű felületdiagnosztika, felület előkészítése – előkezelése, festés, mázolás, díszítés, tapétázás, vékonyvakolat felhordása, felújítási munkák végzése. Tevékenységét a kézi és gépi festési technológiák alkalmazásával önállóan, a biztonsági előírásai szerint végzi. Tevékenységével a festési folyamat alkalmazásán keresztül részt vesz a technológiai folyamatok, a minőség és a munkabiztonság betartásában.

Tanfolyam megtekintése
GUBODY FERENC SZKI MISKOLCI TAGINTÉZMÉNYE tanfolyamhirdetés képe

GUBODY FERENC SZKI MISKOLCI TAGINTÉZMÉNYE

Tanfolyam leírása:

Szeretnél egy biztos megélhetést nyújtó szakmát?


Jelentkezz a Gubody Ferenc Szakképző Iskola iskolarendszerű festő, mázoló és tapétázó OKJ-s nappali képzésére!


Az ingyenes nappali festő, mázoló és tapétázó OKJ-s képzésünk elvégzése után segítünk az elhelyezkedésben, állásajánlatok összegyűjtésével, europass önéletrajz elkészítésével, hogy gyorsan munkát találj, ha igényed van rá, akár külföldön is. Ehhez ingyenes, intenzív idegen nyelvi képzési lehetőséget is biztosítunk számodra.

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

kezelő suli oktatás mesterség szakember csatorna műhely szaki képesítés javítóműhely ajtó hivatás asztalos adatbázis ismeret okj-s bizonyítvány épület bizonyítvány szaktanfolyam okj-s szaktanfolyam mester szakszerű bútor tanfolyam portéka oklevél anyagbeszerző képzések foglalkozás okj-s képzések tantermi képzés ablak okj-s kereskedelmi cikk felnőttképzés képzés alkalmazott tanítás szakismeret okj-s szakképesítés dokumentáció okj-s képzés iskola fémlemez személy szakképzés okirat szellemi munka okj-s tanfolyamok okj piac grafika okj-s szakképzés fedélszerkezet projekt födém minőség színvonal dekoratőr kreativitás árucikk okj-s tanfolyam ház famunkák fizikai munka ügyfél lakás kéz ingatlan tanfolyamok vegyiáru bér raktár biztosítás festék szakképesítés

Vissza az előző oldalra

hirdetés