Festő

Tanfolyam leírása

Festő részletei

A festő OKJ-s tanfolyamról és szakmáról:

A festő olyan festészeti és rajzi ismeretekkel rendelkező szakember, aki a korszerű technikai eljárásokat ismeri és képes alkalmazni, valamint művészettörténeti tudása alapján lát el szakmai feladatokat, melyet akár önálló vállalkozóként is végezhet, valamint tanulmányait művészeti felsőoktatásban is folytathatja.

A festő OKJ-s tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

festő1

festő2

Géniusz Plusz Oktatási Kft. tanfolyamhirdetés képe

Géniusz Plusz Oktatási Kft.

Tanfolyam leírása:

Sokan gondolják úgy, hogy egy szoba kifestését önmaguk is megoldják. Csak össze kell tolni a bútorokat, leteríteni nejlonnal a padlót, venni valami szép színű festéket és teddy hengerrel felkenni a falra… De valahogy foltosra szárad, a sarkoknál sötétebb-világosabb a fal színe, egy év múlva meg lehet elölről kezdeni, mert lepereg a vakolat. Hogy a penészes, nedves falat már ne is említsük… Ez csak a szobafestés, a tapétázás még több buktatót rejt. Aki igazán szép, tartós és szakszerű végeredményt akar, az egész biztos, hogy inkább szobafestő szakembert hív.


A szobafestő tanfolyam célja:A szobafestő tanfolyam képzés célja olyan szakember képzése, aki a sikeres szobafestő vizsga megszerzése után tisztán, precízen és igényesen látja el feladatát. A szobafestő feladata lakóépületek, közintézmények, felépítmények falfelületeinek festése, tapétázása. Ehhez ismernie kell a falfelületek típusait, el kell sajátítania a fal vizsgálatának, előkészítésének, előkezelésének módszereit. Emellett a bevonat-rendszerek felépítésével, a tapétafajtákkal, és azok felhelyezésének módjával is tisztában kell lennie.

Tanfolyam megtekintése

Vissza az előző oldalra

hirdetés