Diétás szakács

Tanfolyam leírása

Diétás szakács részletei

A diétás szakács OKJ-s tanfolyamról és szakmáról:

A diétás szakács a munkája során, meghatározott energia és tápanyagszükséglet figyelembe vételével készíti el az ételeket. Az ételek ekészítésekor ismeri a felhasznált alapanyagok tápanyagértékét és figyelembe veszi a tápanyagveszteséget is.

További feladatai: a korszerű vendéglátás és a vendégek által támasztott követelményeknek betartása, étlap, menü, napi ajánlatok, étrendjavaslatok összeállítása, meglévő készletek felmérése, szükséges nyersanyagok megrendelése, előkészítése, feldolgozása, ételek elkészítése, adagolása, díszítése, tálalása, segédszemélyzet munkájának összehangolása és irányítása.

A diétás szakács OKJ-s tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

Diétás szakács tanfolyam

Diétás szakács tanfolyam 1

Diétás szakács tanfolyam 2

Alfa Kapos Képző Központ Kft. - OKJ-s felnőttképzés tanfolyamhirdetés képe

Alfa Kapos Képző Központ Kft. - OKJ-s felnőttképzés

Tanfolyam leírása:

OKJ-s szám: 35 811 03
A tantermi oktatásban teljesíthető diétás szakács képzés felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001308/2015/A003


Ismerkedjen meg a diétás szakács képzéssel!
A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató képes lesz megtervezni és előállítani a különböző korcsoportok részére olyan ételeket, amelyek a megfelelő tápanyagszükségletet tartalmazza az egészséges életmódhoz, vagy a szükséges diétához. Ételkészítés során figyelembe veszi a felhasznált alapanyagok tápanyagértékét és a tápanyagveszteséget. Feladata, hogy összehangolja a napi étkezések számát, a felszolgált ételek változatosságát az egészséges táplálkozás előírásai mellett. Munkájához hozzátartozik, hogy nem csak fogyókúrás, vegetáriánus étrendeket, de a különféle betegségben „szenvedőknek” (cukor, máj, epebeteg, magas vérnyomásos betegek) is ajánlani tud megfelelő étrendet.
A diétás szakács képzés a szakács előképzettségre épül, amelyet megtalálhat képzési kínálatunkban.


Részvételi feltételek: szakács végzettség, egészségügyi alkalmasság, szakács munkaterületen eltöltött 2 év gyakorlat


A végzettséggel betölthető munkakörök pl.:
- Diétás szakács
- Étkezdei szakács
- Grill szakács
- Gyermekélelmezési szakács
- Hajószakács
- Hidegkonyhai szakács
- Közétkeztetési szakács
- Kukta
- Melegkonyhai szakács
- Pizzakészítő szakács
- Segédszakács


Szakmai követelménymodulok: Táplálkozási alapismeretej, Diétás ételkészítés


A szakmacsoporthoz tartozóan az alábbi tanfolyamok találhatók meg képzési kínálatunkban:
- Vendéglátó eladó

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

kreativitás mérleg cukrász tanfolyam tantermi képzés okj-s bizonyítvány piac okj-s szakképzés adó okj-s hivatás felnőttképzés szakismeret szaktanfolyam tanácsadó okj-s képzések bizonyítvány felügyelő szakelőadó fejlesztő élelem bér kezelő webhely honlap foglalkozás szalon élelmiszerüzlet raktár minőség gyakorlati hely mesterség eladó színvonal tanítás mixer weblap képzések cukrász képzés kéz okj lakás asszisztens tanfolyam étel ennivaló okj-s tanfolyam pincér segéd gondozás mester dokumentáció szakképzés árucikk képesítés élelmiszer oklevél szakács tanfolyam internet minőségügyi élelmiszerbolt iskola okj-s szakképesítés okj-s képzés tanfolyamok szakember okirat képzés oktatás esti képzés reklám szakács angol kisgyerek portéka cukrász weboldal okj-s tanfolyamok gyermek ismeret projekt okj-s szaktanfolyam tantermi oktatás elárusító fotó suli szakképesítés szakszerű

Vissza az előző oldalra

hirdetés