Cukrász

Tanfolyam leírása

Cukrász részletei

A cukrász OKJ-s tanfolyamról és szakmáról:

A cukrász cukrászati félkész és késztermékeket készít. Korrekciós, egyszerű díszítő és befejező műveleteket végez, fagylaltot főz, fagyaszt, fagylaltkelyhet, parfékat, pohárkrémeket készít.

A cukrász tanfolyamot mindenkinek ajánljuk, aki egy jó szakmát szeretne elvégezni, kitanulni. Cukrászra mindig szükség lesz, mivel hozzáértése és szakmai ismeretei nélkül nem készülhetnének például egyedi és ízletes torták, sütemények esküvőkre, irodai eseményekre, megnyitókra, fagylaltok, amiket mindenki szívesen fogyaszt a nyári meleg napokon. 

A cukrász OKJ-s tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

Cukrász tanfolyam

Cukrász tanfolyam 1

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan tanfolyamhirdetés képe

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan

Tanfolyam leírása:

SZEREZZEN OKJ-S VÉGZETTSÉGET!


A cukrász képzés (OKJ 34 811 01) célja, olyan korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültségű szakember képzése, aki az élelmiszergyártás higiéniai alapkövetelményeinek betartása mellett a korszerű táplálkozáshoz mind jobban igazodó cukrászsüteményeket készít, figyelemmel azok ízbeli változatosságára, esztétikai megjelenítésére, a vásárlói, megrendelői igényekre.


A tanfolyam megkezdéséhez szükséges végzettség: alapfokú iskolai végzettség (8 általános)


Feltételek: egészségügyi alkalmasság, betöltött 18. életév


A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001312/2015/A022


TEKINTSE MEG TANFOLYAMUNKAT ÉS JELENTKEZZEN MÉG MA!

Tanfolyam megtekintése
Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola tanfolyamhirdetés képe

Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola

Tanfolyam leírása:

Iskolarendszerű cukrász képzés

A képzésünk célja, a szakképzés munkaterületéhez tartozó legjellemzőbb munkakör, azaz a cukrász foglalkozás betöltéséhez szükséges kompetenciák elsajátítása. El kell sajátítani a munkakörben elvégzendő feladatokat, ki kell alakítani a szükséges alkalmazott szakmai ismereteket, készségeket, képességeket, személyes társas kompetenciákat.
A képzés szeptembertől júniusig tart.

Iskolánkat megtalálod a 1097 Budapest, Ecseri út 7. szám alatt.

Tanfolyam megtekintése
Zwack József Kereskedelmi és Vendéglátóipari Tagiskola tanfolyamhirdetés képe

Zwack József Kereskedelmi és Vendéglátóipari Tagiskola

Tanfolyam leírása:

A cukrász mesterség mindig is az elit szakmákhoz tartozott. A cukrász munka eredménye, ha a látvány és az ízek jó hatással vannak a vendégre: kellemes, jó közérzet lesz tőlük. A cukrász nem is süteményt, hanem már-már édes remekművet hoz létre: a leveles-omlós vagy a kelt tésztából készült édes-sós aprósütemények, torták, bonbonok, marcipánkészítmények, fagylaltok mind a cukrász keze munkáját dicsérik. A szakma a kreatív, kísérletező embereknek ajánlott, de fontos a szakmai alázat és a precizitás is, és talán meglepő, de komoly állóképesség is kell hozzá.

Képzési idő: 3 év
Képzés indulása: 8. osztály és 10. osztály után, de érettségizettek is jelentkezhetnek

Címünk: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 32.

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

felszolgáló okj-s szaktanfolyam kereskedelmi képzés foglalkozás szaktanfolyam színvonal bér szakképzés hivatás cukrász képzés szakismeret dokumentáció okj-s tanfolyam mester mesterség okj-s képzés vendég raktár árucikk vezető szaki bizonyítvány kreativitás szakács élelmiszer mérleg étel üzlethelyiség tantermi oktatás tanfolyam projekt árus képzések német biztosítás grafika ismeret fénykép okj-s szakképesítés olasz személy suli bolt tanfolyamok weblap szakács tanfolyam felnőttképzés szakképesítés cikk élelem segéd adóbevallás alkalmazott cukrász tanfolyam szakember gyakorlati hely minőség nappali képzés spanyol ennivaló boltvezető iskola pályázat tanítás okirat okj-s képzések szakszerű japán rendezvény okj-s szakképzés okj-s eladó auditálás könyvelés weboldal oklevél képzés fotó felvétel auditor marketing ügyfél fizikai munka svéd okj-s bizonyítvány műhely ruha reklám szalon esti képzés felügyelő kereskedelmi cikk tantermi képzés okj-s tanfolyamok portéka webhely okj fotográfia fényképfelvétel cukrász oktatás honlap francia adó képesítés szakelőadó angol

Vissza az előző oldalra

hirdetés