Burkoló

Tanfolyam leírása

Burkoló részletei

Burkoló OKJ-s tanfolyamról és szakmáról:

A külső és belső burkolás az időjárás hatásai ellen is véd. Növekvő igények kielégítése állandó munka lehetőséget biztosít, amely nem túl erős fizikai erőnlétet kíván, inkább nagy precizitást, odafigyelést, és alkotó, néha művészi készséget.

A burkoló munkája során elvégzi mind a hidegburkolás, melegburkolási és mind a parkettázási feladatokat. A burkolási tevékenységekhez szükséges alapanyagokat esetenként beszerzi, leszállítja. Megfelelő ismeretekkel rendelkezik ahhoz, hogy a fejlődő eszközöket, technológiákat, új burkolóanyagokat alkalmazza és a megbízó igenyeinek eleget tegyen.

A burkoló OKJ-s tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

 

Képes tanfolyam ajánló:

Burkoló tanfolyam

Burkoló tanfolyam1

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan tanfolyamhirdetés képe

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan

Tanfolyam leírása:

SZEREZZEN OKJ-S VÉGZETTSÉGET!


A burkoló (OKJ 34 582 13)képzés célja olyan szakember képzése, aki az épületek kül- és beltéri burkolatait készíti, javítja, bontja. A csempézésen és járólapozáson túl épített bútorokat, térelválasztókat is készít. Munkájához szükséges a precizitás, a jó szemmérték, tér és arányérzék.


A tanfolyam megkezdéséhez szükséges végzettség: alapfokú iskolai végzettség (8 általános)


Feltételek: betöltött 18. életév, egészségügyi alkalmasság


A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001312/2015/A062


TEKINTSE MEG TANFOLYAMUNKAT ÉS JELENTKEZZEN MÉG MA!


 

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

okj-s szaktanfolyam oktatás lakberendező okj-s képzés képzés szakképesítés mesterség bizonyítvány suli fizikai munka ingatlan burkoló okj-s képzések felnőttképzés ismeret hidegburkoló tanítás ács tanfolyam tantermi képzés okj-s tanfolyam képesítés tanfolyamok segéd bádogos nappali képzés szakképzés szaktanfolyam hivatás állványozó tantermi oktatás lakás képzések gyakorlati hely okj-s bizonyítvány kőműves okj-s szakképesítés ház okj-s tanfolyamok szakember festék okj-s szakképzés iskola szakismeret szaki mester okj kreativitás okj-s belsőépítész épület foglalkozás

Vissza az előző oldalra

hirdetés