Autóelektronikai műszerész

Tanfolyam leírása

Autóelektronikai műszerész részletei

Az autóelektronikai műszerész OKJ-s tanfolyamról és szakmáról:

Mivel foglalkozik az autóelektronikai műszerész a munkája során?
A szervízre érkező gépjáűrműveken diagnosztizálási, javítási feladatokat végez. Gondoskodik a javítási munkálatokhoz szükséges alkatrészek, anyagok és eszközök időbeni meglétéről.
Mindig naprakész a javítandó gépjármű alkatrészeivel, a szereléshez szükséges szerszámok, berendezésekkel kapcsolatban, hogy munkáját minél hatékonyabban és pontosabban tudja elvégezni.

Munkája során fejleszti szakmai tudását, műszaki terveket értelmez és használ. Kezeli a gépjárműben található elektronikai és egyéb egységeket.

Az autóelektronikai műszerész rész-szakképesítése a gépjárműriasztó-szerelő.

Az autóelektronikai műszerész OKJ-s tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

auto el 1

auto el 2

auto el 3

Ganz Ábrahám és Munkácsy Mihály Szakközépiskola és Szakiskola tanfolyamhirdetés képe

Ganz Ábrahám és Munkácsy Mihály Szakközépiskola és Szakiskola

Tanfolyam leírása:

Várjunk Önt is a Ganz Ábrahám és Munkácsy Mihály Szakközépiskola és Szakiskolánkba!
Az autóelektronikai műszerész szakma az utóbbi években az egyik legintenzívebben fejlődő szakma, a környezetvédelem és az energiaválság miatt. A fejlődést csak fokozta a számítástechnika egyszerű alkalmazhatósága a gépjárművek villamos hálózatán belül. A számítógép vagy tesztműszer előtt ülve az autódiagnoszta megkeresi a hibát, a vezérlőegység memóriájából törli azokat, kódol. Az érdeklődését az autó iránt tehát a végzett szakember nem vesztheti el a másik véglet inkább előfordulhat, hogy túlzottan leköti és függő lesz tőle.

A képzéshez érettségi vizsga szükséges.
Az autóelektronikai műszerész képzés időtartama: 2 év

Az iskola elérhetősége:
8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. 27.

A "Tanfolyam megtekintése" gomb megnyomásával eljuthat iskolánk oldalára, ahol bővebb tájékoztatást kaphat tanfolyamunkról.

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

okj szakember portéka képesítés piac honlap okj-s tanfolyamok okj-s bizonyítvány tanfolyamok szakképzés jármű számítástechnikai dokumentáció gyakorlati hely képzések vezető foglalkozás alkalmazott szaktanfolyam oktatás javítóműhely okj-s okirat szakismeret okj-s szakképesítés műszerész képzés szakképesítés kezelő szaki projekt bizonyítvány tantermi oktatás minőség tantermi képzés szervíz színvonal számítógépes csatorna szoftverkezelő okj-s képzések okj-s szaktanfolyam okj-s tanfolyam szoftver hivatás árucikk műhely gépjármű műszaki okj-s képzés felnőttképzés személy autóelektronika raktár szakszerű autó mester adatbázis kereskedelmi cikk tanítás ismeret protokoll oklevél cikk segéd tanfolyam média bér okj-s szakképzés

Vissza az előző oldalra

hirdetés