Fotográfus és fotótermék-kereskedő

Tanfolyam leírása

Fotográfus és fotótermék-kereskedő részletei

Fotográfus és fotótermék-kereskedő képzésről és szakmáról:

Voltak idők, amikor a fényképezőgép elvégezte a munka nagyját, a fotókidolgozás során az emlékek papírképre kerültek, és ha a kész kép nem egyezett azzal, amit a fotós eredetileg elképzelt a fejében, nem sok mindent tehetett.

Ez már a múlté. A digitális robbanásnak köszönhetően a dolgok merőben megváltoztak. A digitális képalkotás, élethű képek visszaadását tette lehetővé az egyedi technológia kifejlesztésével.

A fotográfus és fotótermék-kereskedő olyan szakfényképész, aki magas színvonalon képes a legkülönfélébb fényképészeti megbízások teljesítésére. Legyen szó, reklám, divat, műszaki, és egyébb témájú fotók készítéséről. A mindennapokban kamatoztathatja a szakmai, művészi, művészettörténeti ismereteit. Munkája során az alkalmazott fotográfus tárgyfotót, csendéletet, portrét, városképet, tájfelvételt, reklámfotót készít és a lakosság számára különböző fotószolgáltatásokat végez.

A fotográfus és fotótermék-kereskedő képzést a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

Fotó tanfolyam

Fotó tanfolyam

Fotó tanfolyam

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan tanfolyamhirdetés képe

2007 Kapos Felnőttképző Kft. - képzések országosan

Tanfolyam leírása:

SZEREZZEN OKJ-S VÉGZETTSÉGET!


A fotográfus és fotótermék kereskedő (OKJ 54 810 01) olyan szakember, aki a tanfolyam elvégzése után képessé válik a fénykép- és videofelvételek elkészítésére, azok utómunkálataira, a fotótermékek értékesítésére.


A tanfolyam megkezdéséhez szükséges végzettség: középfokú iskolai végzettség (érettségi)


A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001312/2015/A036


TEKINTSE MEG TANFOLYAMUNKAT ÉS JELENTKEZZEN MÉG MA!Tanfolyam megtekintése
Aranykéz Szakközépiskola és Szakiskola tanfolyamhirdetés képe

Aranykéz Szakközépiskola és Szakiskola

Tanfolyam leírása:

Fotográfus és fotótermék-kereskedő OKJ 54 810 01


Azoknak javasoljuk, akik jó művészi és esztétikai érzékkel rendelkeznek, kreatívak és szeretnek mindig új dolgokat kipróbálni. Fényképész, fotótermék kereskedő képzés indul OKJ és nemzetközileg elismert Europass oklevéllel!

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

okj gyakorlati hely újságíró szakember mester szakképzés fejlesztő oktatás hivatás iskola menedzser okj-s szakképzés esti képzés bolt okj-s szakképesítés szaktanfolyam műhely felvétel bizonyítvány okj-s képzés webhely pályázat okirat fotó ismeret tanfolyam szaki kezelő szalon tanítás szakelőadó tantermi oktatás arcfesték nappali képzés marketing projekt házasság képzés okj-s tanfolyamok okj-s szaktanfolyam szakismeret esküvőszervező weblap okj-s bizonyítvány fényképfelvétel suli oklevél okj-s képzések tanácsadó vendég tanfolyamok vezető fotográfia referens tantermi képzés képzések honlap segéd asszisztens mesterség szakképesítés felnőttképzés fénykép weboldal okj-s tanfolyam személy levelező képzés minőség felügyelő arckrém szépségszalon okj-s színvonal reklám oktatásszervező kreativitás

Vissza az előző oldalra

hirdetés