Címkefelhő

műkörömépítő okj-s tanfolyam címke

(Népszerűségi mutató: 1750)

A címkéhez kapcsolódó tanfolyamok listája:

Magyarázat:

A kéz- és lábápoló, műkörömépítő:

Fogadja a vendéget és konzultál a kívánt szolgáltatásról empatikus, segítőkész viselkedéssel. Előkészíti a vizsgálandó felületet, diagnosztizál kikérdezéssel, tapintással, megfigyeléssel. Meggyőződik arról, hogy nincs a szolgáltatást kizáró körülmény. A diagnosztizálás és a konzultálás eredményének megfelelően megtervezi a szolgáltatást.

Előkészíti a kezelést a tervezett munkafolyamat szerint. Tisztítja a kezelendő felületet. Elvégzi a fertőtlenítési műveleteket a feladatnak megfelelő fertőtlenítővel.

Előkészíti a természetes köröm felületét műkörömépítéshez. Elvégzi a hagyományos/klasszikus manikűrt, a francia manikűrt annak speciális eszközeivel és anyagaival, a japán manikűrt annak speciális eszközeivel és anyagaival. Paraffinos ápolást végez kézen és lábon annak speciális eszközeivel és anyagaival.

SPA-kezelést, masszírozást végez kézen és lábon.
Elvégzi a természetes köröm díszítését kézen és lábon

Bőrdíszítést végez kézen és lábon (henna). Műköröm díszítést végez. A lábnak és a kézi lábápolásnak megfelelően megtervezi a munkafolyamatot, a
sorrendet, az alkalmazott anyagokat. Kiválasztja a szakszerű, speciális kézi eszközöket, elvégzi a kézi, gépi, kombinált lábápolás folyamatát.

Eltávolítja a tyúkszemet, a körömsarok-benövést a biztonsági fogás alkalmazásával. A kezelés során használt eszközöket sterilizálja. Szabályozza a körömsarok növését B/S-spangéval. B/S-spangéval történő kezeléshez speciális módon előkészíti a körömlemezt. Szakszerűen felhelyezi a körömszabályozót.

Elvégzi a speciális befejező műveleteket, tehermentesítőket alkalmaz. Felvilágosítást ad a tehermentesítő előnyéről, viselési tényezőiről, anyagi vonzatáról.

Körömkorrekciót végez műköröm anyaggal, lábon. A problémának megfelelően megtervezi a folyamatot.
Előkészíti a korrekciós építést a feladat szerint, Elvégzi az építést pedizselével, vagy más, a problémának megfelelő anyaggal.

Tippes technikával, sablon technikával, megerősítő technikával, levegőre kötő acryl anyaggal, UV-zselével, UV-porcelánnal épít műkörmöt. Díszített műkörömépítést végez. Töltési műveletnek megfelelően előkészíti a lenőtt körmöt. Az anyagcsoportnak megfelelően elvégzi a töltést.

Általánostól eltérő, deformált növésű körömre épít műkörmöt. Formálási műveletet végez. Elvégzi a befejező műveleteket, eltávolítja a műkörmöt, ellátja az esetleges sérüléseket.

Tanácsod ad a kéz és lábápolás házi ápolására és más szolgáltatást is ajánl. Kezelést szinten tartó termékeket értékesít.

 

Szókapcsolatok:

műkörmözés okj-s tanfolyam felnőttképzés oktatás műkörömépítő szakképesítés képesítés műkörmös műkörömépítők kéz okj-s képzés iskola okj-s tanfolyamok távoktatás szakismeret tantermi oktatás mesterség esti képzés francia műkörömépítő képzés fizikai munka tantermi képzés szakember bizonyítvány gyakorlati hely műkörömépítő tanfolyam okj-s szakképzés szaktanfolyam frissítő esküvőszervező műköröm szakszerű pedikűr tanítás okj-s műkörmök suli masszírozás mester nappali képzés foglalkozás okj-s szaktanfolyam okj-s képzések henna okj francia manikűr képzések műkörömépítés szakképzés okj-s bizonyítvány képzés tanfolyamok masszíroz tanfolyam okj-s szakképesítés oklevél ismeret

Vissza az előző oldalra

hirdetés