Címkefelhő

ingatlanközvetítők címke

(Népszerűségi mutató: 1746)

A címkéhez kapcsolódó tanfolyamok listája:

Magyarázat:

Az ingatlanvagyon-közvetítő és értékbecslő elkészíti és megköti a megbízási szerződést a mellékleteivel, kapcsolatot tart a hatósáokkal.

Tanulmányozza az ingatlanra vonatkozó dokumentációkat, információt gyűjt az értékbecsléshez földhivatalnál, műszaki osztályon.

Szakértői jelentést készít az ingatlanvagyon hasznosítására, ingatlanbefektetési tanácsokat ad.

Tanulmányozza az ingatlanhoz tartozó vagyonértékű jogokat, ingatlanmarketing tevékenységet folytat.

Kiválasztja és alkalmazza az ingatlanvagyon-értékelési módszereket, elkészíti az értékbecslési szakvéleményt az európai normák szerint, átadja az értékbecslési szakvéleményt és a mellékleteket.

E-maileket fogad, válogat, kezel, biztonsággal kezeli az Internet hálót, karbantartja az adatbázist (információkat felvesz, módosít, töröl). Követi és alkalmazza a jogszabályi és helyi rendeleti változásokat, az építészeti, műszaki és épületgépészeti fejlődést.

Helyszíni szemlét tart a megbízó jelenlétében, felméri az ingatlant a hatályos jogszabályok alapján. Az ingatlanról fénykép és/vagy videó dokumentációt készít.

Kiállítja a számlát, létrehozza a kínálati oldal adatbázisát, összeveti az adatbázisokat (kereslet-kínálat).


Figyelemmel kíséri a szakirodalmat és a szakmai lapokat, kialakítja és kezeli a minőségirányítási rendszer dokumentumait, tervezi és ellenőrzi az időbeosztást, irányítja a szervezet munkatársainak szakmai munkáját.

 

Szókapcsolatok:

levelező képzés oklevél tantermi képzés személy tanfolyam okj-s képzések szellemi munka szakképzés ingatlanközvetítő képzés forgalmazó képzések tanfolyamok tantermi oktatás képzés szakismeret ingatlanközvetítő oktatás kereskedők biztosítás távoktatás képesítés társasházkezelő képzés üzleti szakember értékbecslő oktatás okj-s képzés ingatlanügynök képzés okj-s szaktanfolyam okj-s felnőttképzés okj-s szakképzés iskola üzletember belsőépítész ingatlanközvetítő tanfolyam szaktanfolyam értékesítő hitelközvetítő ingatlanügynök oktatás bizonyítvány ingatlanközvetítő okj-s tanfolyam okj-s szakképesítés pénz esti képzés ingatlanügynök tanfolyam okj-s tanfolyam okj forgalmi értékbecslés eladó értékbecslés tanítás ingatlanügynök szakképesítés adásvétel lakás ingatlanközvetítő bizonyítvány épület szakember társasházkezelő ingatlanközvetítő okj-s bizonyítvány ingatlan forgalmi értékbecslő becsüs nappali képzés okj-s tanfolyamok

Vissza az előző oldalra

hirdetés